Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι γοητευτικοί νεαροί που έγιναν viral κατά τη διάρκεια της Ίρμα

Οι γοητευτικοί νεαροί που έγιναν viral κατά τη διάρκεια της Ίρμα

Την ώρα που ο κυκλώνας Ίρμα κατέστρεφε τα πάντα στο πέρασμά του, τρεις γοητευτικοί νεαροί αναστάτωναν το Ίντερνετ με την σέλφι τους. Το γυναικείο κοινό παραληρεί…

Και ενώ επικρατούσε πανικός σε ολόκληρη τη Φλόριντα λόγω του Κυκλώνα Ίρμα, μια μερίδα του πληθυσμού εστίασε αλλού… Οι γυναίκες της Φλόριντα, τα ‘χασαν τελείως με την σέλφι 3 σέξι αστυνομικών!

Φωτογραφία τριών αστυνομικών που έσπευσαν να βοηθήσουν τα θύματα του Κυκλώνα Ίρμα, μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του αστυνομικού τμήματος Gainesville της Φλόριντα. “Οι αστυνομικοί Nordman, Hamill και Rengering είναι έτοιμοι να κάνουν το λειτούργημά τους”, έγραφε στη λεζάντα η φωτογραφία.

Ποιος το περίμενε όμως ότι αυτή η σέλφι των αστυνομικών θα γινόταν viral στο διαδίκτυο! Και όχι δεν έκανε θραύση λόγω της γρήγορης δράσης τους ή λόγω της προσφοράς τους… Το γυναικείο κοινό έμεινε με το στόμα ανοιχτό χάρη στην γοητεία τους! Το αποτέλεσμα; Να γίνεται ο κακός χαμός στο Αστυνομικό Τμήμα που από τότε δέχεται εκατοντάδες τηλεφωνήματα με γυναίκες να ζητάνε το τηλέφωνο τους.

https://www.facebook.com/GainesvillePolice/photos/a.415914952014.202189.136625737014/10154671675062015/?type=3

Τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία προμήνυαν ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί… “Βλέποντας αυτούς τους αστυνομικούς, ήδη αισθάνομαι πιο ασφαλής”, “Η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι ήρθε η στιγμή να παραβιάσεις τους κανόνες στο Gainesville της Φλόριντα”, “Την επόμενη φορά βάλετε και κουτάβια στη φωτογραφία και είμαι σίγουρη ότι θα μαζευτούν όλα τα λεφτά για να ξαναχτιστεί και η Φλόριντα και το Τέξας!”.

Η ανάρτηση έχει αναδημοσιευτεί 240.000 φορές. Το Αστυνομικό Τμήμα από την μεριά του ετοιμάζει ένα ημερολόγιο με τους τρεις αστυνομικούς, ώστε να μαζευτούν λεφτά για την επισκευή ενός μέρους των ζημιών που προκάλεσε στο πέρασμά του ο κυκλώνας Ίρμα στην περιοχή Gainesville.

Πηγή βίντεο: Fox News 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις