Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τα μειονεκτήματα του να είσαι έξυπνος

Τα μειονεκτήματα του να είσαι έξυπνος

Αν νομίζετε ότι το να είστε έξυπνος μπορεί να σας προσφέρει μόνο θετικά, κάνετε λάθος. Υπάρχουν προβλήματα που κάνουν τους έξυπνους ανθρώπους να υποφέρουν.

Και όμως! Η εξυπνάδα και το υψηλό iQ δεν έχει μόνο θετικά! Υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι πολύ έξυπνοι άνθρωποι. Δείτε ποια είναι αυτά.

Οι έξυπνοι άνθρωποι δεν μπορούν εύκολα να κοινωνικοποιηθούν. Σκέφτονται υπερβολικά στην προσπάθεια τους να έχουν έτοιμη μια συζήτηση και να εντυπωσιάσουν. Οι άνθρωποι που έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης «χάνονται» στις σκέψεις τους και στις πολλές γνώσεις τους. Δεν μπορούν να συγκεντρωθούν το ίδιο καλά με τους γύρω του και έτσι δεν καταφέρνουν ποτέ να είναι άνετοι και κοινωνικά αποδεκτοί.

Εξαιτίας της μη κοινωνικότητάς τους και της επικριτικής τους διάθεσης, οι νοήμονες άνθρωποι δεν είναι ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες. Όχι μόνο γιατί δεν τους είναι εύκολο αλλά και γιατί και οι ίδιοι δεν το επιθυμούν. Έτσι, φυσικό επακόλουθο είναι ότι δυσκολεύονται και να ερωτευτούν, αφού είναι αρκετά καχύποπτοι με αυτόν που θα διαλέξουν για να μπει στη ζωή τους. Είναι απαιτητικοί άνθρωποι και απορροφημένοι τόσο πολύ στον εαυτό τους που δύσκολα θα εμπιστευτούν κάποιον.

Δείτε στο βίντεο 5 μειονεκτήματα του να είσαι πολύ έξυπνος:

https://www.youtube.com/watch?v=2vj11UsQ-vs

Πηγή βίντεο: Psych TV

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις