Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

“Αιχμηρά” tweets Παππά: “Τσάμπα όλα” θέλει ο Μητσοτάκης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Επιμένει στην επιθετική γραμμή που έχει χαράξει από χθες, αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της συνεδρίασης του ΣτΕ, που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Είναι αναμφισβήτητα μια απόφαση που αποτελεί “πλήγμα” για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Το ΣτΕ αποφάσισε, με ψήφους 14-11 πως ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες είναι αντισυνταγματικός κι από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα έχει ξεκινήσει ένας… πόλεμος χαρακωμάτων μεταξύ του Μαξίμου και των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Ο Νίκος Παππάς στην πρώτη του αντίδραση τόνιζε πως “οι δικαστικές αποφάσεις δεν ρίχνουν τις κυβερνήσεις“, ενώ δεν παρέλειψε να στρέψει τα “πυρά” του και εναντίον των δικαστών του ΣτΕ, σημειώνοντας πως “οι αποφάσεις κρίνονται“.

Βέβαια από χθες έχει ξεκινήσει… γενικότερος “πόλεμος” μεταξύ Κυβέρνησης και δικαστών, με τους τελευταίους να εκδίδουν αλλεπάλληλες ανακοινώσεις εναντίον του Μαξίμου.

Ο Νίκος Παππάς, πάντως, εξαπέλυσε και νέα επίθεση, μέσω Twitter αυτή τη φορά, εναντίον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό: “O @kmitsotakis δε θέλει τίμημα και προϋποθέσεις για τα κανάλια,από τώρα ως το νέο διαγωνισμό του ΕΣΡ. Τσάμπα όλα. Για αυτό όλη φασαρία”.

Δείτε το tweet

 

Λίγο αργότερα ο υοπυργός Επικρατείας επανήλθε και με δεύτερο tweet ουσιαστικά απαντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος νωρίτερα ανακοίνωσε πως η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσει σχέδιο νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες.

Δείτε το δεύτερο “τιτίβισμα” του Νίκου Παππά

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε