Πολιτική

“Αιχμηρά” tweets Παππά: “Τσάμπα όλα” θέλει ο Μητσοτάκης

Επιμένει στην επιθετική γραμμή που έχει χαράξει από χθες, αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της συνεδρίασης του ΣτΕ, που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Είναι αναμφισβήτητα μια απόφαση που αποτελεί “πλήγμα” για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Το ΣτΕ αποφάσισε, με ψήφους 14-11 πως ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες είναι αντισυνταγματικός κι από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα έχει ξεκινήσει ένας… πόλεμος χαρακωμάτων μεταξύ του Μαξίμου και των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Ο Νίκος Παππάς στην πρώτη του αντίδραση τόνιζε πως “οι δικαστικές αποφάσεις δεν ρίχνουν τις κυβερνήσεις“, ενώ δεν παρέλειψε να στρέψει τα “πυρά” του και εναντίον των δικαστών του ΣτΕ, σημειώνοντας πως “οι αποφάσεις κρίνονται“.

Βέβαια από χθες έχει ξεκινήσει… γενικότερος “πόλεμος” μεταξύ Κυβέρνησης και δικαστών, με τους τελευταίους να εκδίδουν αλλεπάλληλες ανακοινώσεις εναντίον του Μαξίμου.

Ο Νίκος Παππάς, πάντως, εξαπέλυσε και νέα επίθεση, μέσω Twitter αυτή τη φορά, εναντίον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό: “O @kmitsotakis δε θέλει τίμημα και προϋποθέσεις για τα κανάλια,από τώρα ως το νέο διαγωνισμό του ΕΣΡ. Τσάμπα όλα. Για αυτό όλη φασαρία”.

Δείτε το tweet

 

Λίγο αργότερα ο υοπυργός Επικρατείας επανήλθε και με δεύτερο tweet ουσιαστικά απαντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος νωρίτερα ανακοίνωσε πως η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσει σχέδιο νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες.

Δείτε το δεύτερο “τιτίβισμα” του Νίκου Παππά

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: «Δείτε μια φωτογραφία του Πίρι Ρέις και θα καταλάβετε γιατί δεν συζητήθηκε στο ΚΥΣΕΑ»
«Η άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων εντάσσεται στον κύκλο των αιφνιδιαστικών ασκήσεων που διεξάγονται κάθε χρόνο, δεν έχουν σχέση με το Πίρι Ρέις, που δεν απασχόλησε το ΚΥΣΕΑ» σημείωσε
Ο Νίκος Δένδιας
7
Ανδρέας Λοβέρδος για την ένταξή του στη ΝΔ: Επιλογή μου να στηρίξω τη σταθερότητα – Οι πολίτες δεν βλέπουν τον Νίκο Ανδρουλάκη ως εναλλακτική
«Δεν φοβάμαι τίποτα. Ο πολιτικός είναι για να σκέφτεται και να δρα, όχι να φοβάται. Με τον κ. Μητσοτάκη, είχαμε συμφωνήσει πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν είτε λίγο πριν, είτε λίγο μετά τη ΔΕΘ», επεσήμανε.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος
104
Τέσσερις μήνες αναμονής στον ΣΥΡΙΖΑ για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα: Οι σύμμαχοι και οι αντίπαλοι
Ο πρώτος που το έκανε ήταν ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος είπε ότι δεν θα πρέπει να γίνει άλλη διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ, χρεώνοντας με τον τρόπο του στον Αλέξη Τσίπρα μία νέα εσωκομματική κρίση
Ο Αλέξης Τσίπρας 2
Όλο το παρασκήνιο της προσχώρησης του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - Η «μάχη» του κέντρου από τη ΝΔ
Ο Α. Λοβέρδος είχε εδώ και πολύ καιρό επαφές με την Πειραιώς, ενώ ήδη από τα μέσα Ιουλίου, σε συνέντευξή του είχε δηλώσει σιβυλλικά ότι «στις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές ως υποψήφιος θα είμαι παρών»
Ανδρέας Λοβέρδος και Κυριάκος Μητσοτάκης 22