Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

“Έκαψε” τον Κασιδιάρη ο Ρουπακιάς;

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η δημοσκοπική πτώση της Χρυσής Αυγής δεν φέρνει απώλειες μόνο στην κεντρική πολιτική σκηνή, έχει και … παράπλευρες απώλειες. Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ραγδαία πτώση και στην πρώτη περιφέρεια της Αθήνας που αποτελεί την καρδιά του δήμου και δείχνει ότι πολύ δύσκολα πλέον η Χρυσή Αυγή θα παίξει το χαρτί Κασιδιάρη στις δημοτικές εκλογές.

Σύμφωνα με την έρευνα της Pulse για την εφημερίδα “Το Ποντίκι” στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των έγκυρων η ΔΝ έρχεται πρώτη με 23,5%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,5%, το ΠΑΣΟΚ έχει ένα ποσοστό 8%, στο 4,5% οι ΑΝ.ΕΛ. και η Χρυσή Αυγή με 14%. Στο 6% το ΚΚΕ και στο 3,5% η ΔΗΜΑΡ.

Η Χρυσή Αυγή λοιπόν στην περιοχή που θεωρείται το δυνατό χαρτί της σημειώνει, αν και όχι μεγάλη, μια πτώση που δείχνει ότι δύσκολα θα διεκδικήσει τη δημαρχία της Αθήνας στο δεύτερο γύρο.
Γεγονός που όπως όλα δείχνουν ότι θα βάλει σε δεύτερη σκέψη το επιτελείο της για την επιλογή του προσώπου. Πλέον και μετά τις εξελίξεις ύστερα απ’ τη δολοφονία του Π. Φύσα φαίνεται ότι η περίπτωση Κασιδιάρη, μάλλον περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Διαβάστε επίσης:

Αναστάτωση από μήνυμα στο διαδίκτυο για περίεργες κινήσεις εφέδρων αξιωματικών

Αστυνομικός καταγγέλλει: Συνάδελφός μου εκθείαζε τη Χρυσή Αυγή στο ραδιόφωνο μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα!

Δείτε τι έκρυβε στο σπίτι του Χρυσαυγίτης που συνελήφθη στο Λασίθι – ΦΩΤΟ

Συναγερμός στο Μαξίμου για το σενάριο παραίτησης της Χρυσής Αυγής – Αποκαλύψεις για το πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εκλογές και ποιούς συμφέρει

Προβοκάτορες αμαύρωσαν το αντιφασιστικό συλλαλητήριο για τη δολοφονία του Π. Φύσσα – Επεισόδια στη Μεσογείων με μολότοφ και φωτιές σε κάδους

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε