Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Εκλογές 2015: Selfies, ρακές, μπάσκετ και… Rolex – Οι χαλαρές στιγμές των πολιτικών αρχηγών

Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi

– Άφησαν στην άκρη δημοσκοπήσεις, αποτελέσματα εκλογών και… exit poll οι πολιτικοί αρχηγοί
– Με νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε στο Μοναστηράκι ο Αλέξης Τσίπρας
– Για… κοψίδια στο Χαλάνδρι πήγε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης
– Ντολμαδάκια της μαμάς και μπάσκετ για τον Σταύρο Θεοδωράκη που ζήτησε από τους νέους να μην… αφήσουν τις γιαγιάδες να αποφασίσουν στις εκλογές!
– Το Rolex του Δημήτρη Κουτσούμπα και η… ατάκα της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Παναγιώτη Λαφαζάνη

Ούτε 24 ώρες δεν έχουν απομείνει για να ανοίξουν οι κάλπες των εκλογών της Κυριακής (20/09/2015) και ως είθισται οι πολιτικοί αρχηγοί πέρασαν την ημέρα τους… χαλαρά και μακριά από (επίσημες) πολιτικές δηλώσεις.

Με καλή διάθεση όλοι ανεξαιρέτως οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν διάθεση για… χιούμορ. Ούτε συζήτηση για δημοσκοπήσεις, ούτε κουβέντα για αποτελέσματα εκλογών, ούτε… σκέψη για exit polls!

Στο Μοναστηράκι, ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε ένα στέκι όπου σύχναζε πριν από πέντε χρόνια, για να συναντήσει νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ και να κάνει το τραπέζι στους πολιτικούς συντάκτες που κάλυψαν την προεκλογική εκστρατεία.

Ο πρώην πρωθυπουργός, που δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα, αστειεύτηκε όταν κάποιος του είπε πως όσοι έμαθαν πως θα πήγαινε στο συγκεκριμένο μαγαζί ήθελαν να τους… κεράσει καφέ. “Δεν θα με αφήσει ο Σόιμπλε” είπε και πρόσθεσε πως αν ήταν να κεράσει κάτι, αυτό θα ήταν “τσίπουρο ή μοχίτο”. Όταν τελείωσε η συνάντηση, ο Αλέξης Τσίπρας δεν είπε όχι σε selfies με τους νεολαίους που βρίσκονταν εκεί.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αρχικά επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στο Σύνταγμα. Αφού… συγκινήθηκε γιατί θυμήθηκε πως η πρώτη φορά που πήρε σε εκλογικό κέντρο της ΝΔ ήταν ως ΟΝΝΕΔίτης και σήμερα πήγε ως πρόεδρος, έβγαλε κι εκείνος της selfies του και έστειλε… φιλάκια στους οπαδούς του κόμματος.
Στη συνέχεια, σε εστιατόριο του Χαλανδρίου, ο πρόεδρος της ΝΔ παρέθεσε γεύμα στους πολιτικούς συντάκτες και το τραπέζι είχε… απ’ όλα!

Ένα καφενείο της Νίκαιας επέλεξε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης για να περάσει το μεσημέρι του Σαββάτου. Είχε στο πλευρό του τον Μανώλη Γλέζο, τη Νάντια Βαλαβάνη, τον Κώστα Ήσυχο, τον Δημήτρη Στρατούλη (μεταξύ άλλων) και φυσικά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Από τη συνάντηση της Λαϊκής Ενότητας “έγραψε” η ατάκα της Ζωής Κωνσταντοπούλου
, όταν έφθασε η τελευταία. «Νομισματοκοπείο πήγες;» τον ρώτησε καθώς τον χαιρετούσε. Και ο κ. Λαφαζάνης απάντησε: «Από εκεί έρχομαι»…

Με μπάσκετ, ρακές, μπύρες, μεζεδάκια και ντολμαδάκια που… έφτιαξε η μαμά του πέρασε το μεσημέρι του ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Έκανε το τραπέζι στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το Ποτάμι αλλά και σε στενούς του φίλους και συνεργάτες σε εστιατόριο στο Καλλιμάρμαρο. Αφού έπαιξε λίγο μπάσκετ με τον Γιώργο Αμυρά και τον Χάρη Θεοχάρη, ο Σταύρος Θεοδωράκης ζήτησε από τους νέους να μην απέχουν από τις εκλογές λέγοντας πως “είναι έγκλημα να αποφασίζουν οι γιαγιάδες τους για αυτούς”.

Στην Καλλιθέα βρέθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, με τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ να έχει διάθεση για… χιούμορ. Απαντώντας στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να φοράει ρολόι Rolex, σηκώθηκε από το τραπέζι και ανακοίνωσε πως ήθελε να κάνει μια… δήλωση.

“Λοιπόν κοιτάξτε να δείτε, θα σας κάνω και μια επίσημη δήλωση. Με δέκα ευρώ Ρόλεξ! Είναι των δέκα ευρώ. Μπορείτε να κεντράρετε” είπε και… όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Στην ψαραγορά του Πειραιά, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος έφαγε σε ταβερνάκι μαζί με υποψήφιους βουλευτές της περιοχής.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο βρέθηκε στο Μπουρνάζι, όπου συναντήθηκε με φίλους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε