Πολιτική

Eκλογές 2023: Παραιτείται ο Νίκος Ανδρουλάκης από Ευρωβουλευτής

Τις διαδικασίες παραίτησης του από το Ευρωκοινοβούλιο έχει ξεκινήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά την ανακοίνωση για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.

Οπως έγινε γνωστό από το γραφείο του Νίκου Ανδρουλάκη έχει σταλεί σχετική επιστολή προς το Ευρωκοινοβούλιο, καθώς ο ίδιος ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές.

Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος θα είναι και ο μοναδικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στην Ευρωβουλή από τη στιγμή που η Εύα Καϊλή παραμένει στη φυλακή. 

Να σημειωθεί ότι μετά το Πάσχα αναμένεται να εγκριθεί η παραίτηση του και να αντικατασταθεί από τον α’ επιλαχόντα Νίκο Παπανδρέου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 41
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα