Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

“Εμφανίστηκε” με ανακοίνωση ο Ηλίας Κασιδιάρης – “Σκηνοθετημένα τα όσα έγιναν στο στούντιο του ΑΝΤ1”

“Εμφανίστηκε” με ανακοίνωση ο Ηλίας Κασιδιάρης – “Σκηνοθετημένα τα όσα έγιναν στο στούντιο του ΑΝΤ1”

– Μιχαλολιάκος σε συνέντευξη του: “Θελανε ισότητα”- Βίντεο
– “Θα μεταβώ άμεσα στην Εισαγγελία αυτοπροσώπως” λέει ο Κασιδιάρης
– Μέχρι στιγμής ο ίδιος δεν έχει εμφανιστεί ούτε σε δικαστήριο ούτε σε αστυνομικό τμήμα
– “Δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύσουν εκ νέου”, λέει 
– Προαναγγέλλει μηνύσεις σε όσους θεωρεί υπεύθυνους για τα όσα έγινα τις τελευταίες 48ωρες

Και ενώ οι εισαγγελικές αρχές και η αστυνομία τον αναζητούσε  για να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα για τα όσα έγιναν το πρωί της Πέμπτης στο στούντιο του ΑΝΤ1, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μετά από 48ωρες εμφανίστηκε όχι στις αστυνομικές αρχές αλλά στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής όπου με ανακοίνωση του κατηγορεί ότι όσα έγιναν ήταν σκηνοθετημένα ενώ δεν διστάζει να απειλήσει με μηνύσεις όσους το τελευταίο διήμερο “τον κατηγόρησαν άδικα”.

Η ανακοίνωση του Ηλία Κασιδιάρη:

“ Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδρασης. Λυπούμαι προσωπικώς που – χωρίς τη θέλησή μου – ενεπλάκην σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή.
Με εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες. Δεν με εξέπληξε η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δε δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια δίωξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα.
Η Δικαιοσύνη πρέπει και οφείλει να παραμένει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες. Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες, καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύσουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον Εισαγγελέα. Θα μεταβώ άμεσα στην Εισαγγελία αυτοπροσώπως, για να μηνύσω τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς όσων παρανόμων πράξεων τελέστηκαν εις βάρος μου το τελευταίο διήμερο.
Υπεράνω όλων όμως επαφίεμαι στην αδιάψευστη κρίση του Ελληνικού Λαού. Ενός λαού, που αδιαφορώντας για τη βρόμικη προπαγάνδα ολόκληρου του Συστήματος, στέκεται πλέον ακόμα πιο μαζικά στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής.

Ηλίας Κασιδιάρης”

Χθες ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε εμφανιστεί με μήνυμα του στο facebook που ευχαριστούσε τον κόσμο που του συμπαραστέκεται αυτές τις μέρες! (Διαβάστε την είδηση)

Πάντως μέχρι στιγμής ο ίδιος δεν έχει εμφανιστεί ούτε στα δικαστήρια ούτε σε κάποιο αστυνομικό τμήμα.

Υπενθυμίζεται οτι ο Κασιδιάρης στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη πέταξε νερό στη Ρένα Δούρου, επιτέθηκε και χτύπησε   τη Λιάνα Κανέλλη και στη συνέχεια έκανε τα πάντα για να διαφύγει, σπρώχνοντας, χτυπώντας, απειλώντας όποιον βρέθηκε στο δρόμο του.

Ο γ.γ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος μίλησε για πρώτη φορά για το περιστατικό αυτό σε κυπριακό κανάλι και είπε ότι: “Πολύς ιπποτισμός έχει πέσει σε αυτή τη χώρα. Δεν μιλάμε για ισότητα μεταξύ των δύο φύλων; Οπότε, ότι μας συμφέρει; Η Λιάνα η Κανέλλη έχει άδεια οπλοφορίας, έχει πετάξει ποτήρια, προκαλεί”.

Διαβάστε

Γελάει στα μούτρα της κοινωνίας – Ο κ.Κασιδιάρης εξακολουθεί να κρύβεται… – ΕΛ.ΑΣ.: Τον ψάχνουμε παντού

Δούρου:Πιο πολύ με σοκάρει το:”Καλά τους έκανε”

Άφαντος ο Η. Κασιδιάρης για να αποφύγει τη σύλληψη – Δεν καλύπτεται από τη βουλευτική ασυλία

Το ξέσπασμα της Λιάνας Κανέλη μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Ηλ. Κασιδιάρη

Αντί να εμφανιστεί κρύβεται ο Ηλίας Κασιδιάρης για να αποφύγει τη σύλληψη μετά τη βιαιπραγία εναντίον Κανέλλη και Δούρου – Σύσσωμη η καταδίκη

Χρυσή Αυγή: Πρώτα χτύπησε τον Κασιδιάρη η Κανέλλη

«Έλληνας Νεοναζί τα παίρνει στο κρανίο…» – Τα γερμανικά ΜΜΕ για το σόου Κασιδιάρη

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε