Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Γιακουμάτος: Όταν μια ομάδα όπως η Μπάρτσα σαρώνει, αλλάζεις προπονητή;

Γιακουμάτος: Όταν μια ομάδα όπως η Μπάρτσα σαρώνει, αλλάζεις προπονητή;

Ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, παρομοίασε τον Αντώνη Σαμαρά με τον προπονητή της Μπαρτσελόνα. “Οταν μια ομάδα σαρώνει, όπως η Μπάρτσα, δεν αλλάζει ο προπονητής”, είπε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε εαν πρέπει να αλλάξει ο Πρωθυπουργός.

“Ο Σαμαράς έχει πετύχει αυτό που δεν πέτυχε κανένας Πρωθυπουργός τα τελευταία 30 χρόνια: να ισοσκελίσει τον προϋπολογισμό. Χωρίς δανεικά και αγύριστα να κάνει πολιτική. Δεν τον αλλάζω. Με τίποτα. Είναι αδιανόητο να ζητάμε την αλλαγή ενός ανθρώπου που έχει κάνει πολιτική στη χώρα με πρωτογενές πλεόνασμα για πρώτη φορά τα τελευταία 30 χρόνια. Είναι αδιανόητο. Σ’ αυτή τη χώρα, κοιτάμε το δεντράκι και χάνουμε το δάσος”, είπε μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM.

Για την πρόταση Μπακογιάννη για επιστροφή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση είπε:

“Είναι επιθυμητό να στηρίξει η ΔΗΜΑΡ, αλλά θα ήταν ακόμη πιο επιθυμητό να στήριζε και ο ΣΥΡΙΖΑ. Να στήριζε. Σας λέω πιο θα ήταν το πιο ιδεατό. Βλέπετε, στη Γερμανία, Σοσιαλδημοκράτες, Χριστιανοδημοκράτες και τρέχα γύρευε συνεργάζονται για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα εκεί. Εμείς που είμαστε σε τέτοια δεινή θέση, είναι αδιανόητο να μην μπορούμε να συνθέσουμε. Και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, ειδικά σ’ αυτή τη φάση που βρίσκεται η χώρα τα τρία τελευταία χρόνια και ο λαός αυτός είναι ετοιμοθάνατος και παλεύει. Χρειάζεται όλα τα κόμματα να συμβάλλουν, είτε μέσα στην κυβέρνηση είτε απ’ έξω”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καγκελαρία καλεί Σαμαρά: Συνάντηση με την ‘Ανγκελα Μέρκελ την Παρασκευή στο Βερολίνο – Γιατί την θεωρεί κρίσιμη η ελληνική πλευρά

Επιστρέφει ο Γιώργος Παπανδρέου;

Στουρνάρας: Νέα μέτρα λιτότητας θα ήταν επικίνδυνα για την Ελλάδα

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε