Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιώργος Κουμουτσάκος στο Νίκο Ευαγγελάτο: Ανθρωποι που οφείλουν τα πάντα στη ΝΔ συντάχθηκαν με τον Σγουρό

Γιώργος Κουμουτσάκος στο Νίκο Ευαγγελάτο: Ανθρωποι που οφείλουν τα πάντα στη ΝΔ συντάχθηκαν με τον Σγουρό

Επίθεση σε αυτοδιοικητικά στελέχη της ΝΔ τα οποία κατεβαίνουν στις εκλογές με τον αντίπαλό του Γιάννη Σγουρό εξαπέλυσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο.

Επίθεση σε συγκεκριμένα αυτοδιοικητικά στελέχη που προέρχονται από τους κόλπους της ΝΔ εξαπέλυσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στο newsit.
Ο κ. Κουμουτσάκος είπε: «Ανθρωποι που οφείλουν την πολιτική και αυτοδιοικητική τους παρουσία στη ΝΔ χωρίς να ασκήσουν κριτική στο πρόσωπό μου, αποφάσισαν να συνταχθούν με τον πιο φανερό τρόπο με τον Σγουρό. Είναι ο κ. Χαρδαλιάς, ο κ. Δαμπάσκος και ο κ. Καμάρας.»

Και συνέχισε: «Δεν ειναι προσωπικό. Αλλά επειδή είναι εποχή αλήθειας τα λεω.»

Ο κ. Κουμουτσάκος είπε ότι αισθάνεται την στήριξη του κόσμου και είπε χαρακτηριστικά: «Στην αρχή μιλούσα σε μικρά ακροατήρια. Σήμερα δεν υπάρχει συγκέντρωση κάτω των 500 ατόμων».

Στο ερώτημα αν δεν περάσει στον β γύρο, ο κ. Κουμουτσάκος είπε ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση αλλά και ότι θα κάνει ό,τι είναι συμβατό με τον ρόλο του.

Πρόσθεσε ότι δεν συζητά το σενάριο ήττας και εξαπέλυσε επίθεση στον Γιάννη Σγουρό κατηγορώντας τον ότι εκπροσωπεί το παρελθόν, την δεκαετία του 80. «Η δική μου λογική είναι να αξιοποιηθούν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ όχι να μην χαθούν. Να αξιοποιηθεί κάθε ευρώ. Η Περιφέρεια Αττικής δεν έχει λύσει τίποτα. Τι να το κάνω το πλεόνασμα; Είναι πλεόνασμα απραξιας και αναποτελεσματικότητας.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γαβριήλ Σακελλαρίδης στο Newsit: Να είναι προσεκτικά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βγαίνουν στις τηλεοράσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε