Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Γρηγοράκος: Μπορεί να πάνε και δικοί μας βουλευτές με τον Κυριάκο

Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi

Σαφείς αποστάσεις από τη Φώφη Γεννηματά, που δήλωσε πως με τον Κυριάκο Μητσοτάκη τη χωρίζει άβυσσος, πήρε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδας Γρηγοράκος. Και δεν απέκλεισε ουσιαστικά να υπάρξει ρήγμα στο ΠΑΣΟΚ εξαιτίας της εκλογής του νέου προέδρου τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος είπε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε πως τον ίδιο προσωπικά δεν τον χωρίζει άβυσσος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και μιλώντας το πρωί της Τρίτης (12.01.2016) στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στελέχη ή ακόμη κι εν ενεργεία βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα ενταχθούν στη Νέα Δημοκρατία!

Μάλιστα, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην υπουργός δεν δίστασε να εκτιμήσει πως αν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν δεχτεί να κάνει διάλογο με τα κόμματα, γιατί αυτό που κάνει τώρα δεν είναι διάλογος αλλά μας καλεί να υπογράψουμε αυτά που έχει αποφασίσει είπε, η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις πολύ σύντομα.

Χαρακτήρισε δε πολύ καλό πολιτικό τον νέο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και έκρινε θετική εξέλιξη την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, έστειλε σαφές μήνυμα στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Όπως είπε, αν η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν αλλάξει και δεν δώσει το στίγμα της, ο ίδιος μελετά το ενδεχόμενο να μην είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε