Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Bild χαρακτηρίζει σκάνδαλο την υπουργοποίηση του Παύλου Χαϊκάλη!

Φωτό - bild.de
Φωτό - bild.de

Το δημοσίευμα της Bild αναφέρεται στον ανασχηματισμό, τονίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας “καίει” τους υπουργούς που ψήφισαν “όχι” στην συμφωνία και χαρακτηρίζει σκάνδαλο την υπουργοποίηση του Παύλου Χαϊκάλη!

Συνεχίζοντας, το δημοσίευμα τονίζει πως ο Παύλος Χαϊκάλης των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” είναι ο νέος Υφυπουργός Εργασίας στο υπουργικό συμβούλιο, ενώ παρατίθενται και κάποιες παλαιότερες δηλώσεις του στο «Tagesspiegel» στις οποίες είχε πει για την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ: “Η Μέρκελ είναι σαν τον Χίτλερ. Εκτελεί ένα οικονομικό πόλεμο“.

Ο κ. Τσίπρας προφανώς είχε μεγάλη δυσκολία να βρει νέο υπουργό και η επιλογή του κ. Χαϊκάλη αποτελεί ακόμη ένα σημάδι πως δεν θα εφαρμοστούν οι μεταρρυθμίσεις“, προσθέτει το δημοσίευμα.

Η Bild παραθέτει στοιχεία τόσο για την επαγγελματική σταδιοδρομία του Παύλου Χαϊκάλη στην υποκριτική, όσο και για το πότε εντάχθηκε στους ΑΝΕΛ.

Η υπουργοποίηση του Παύλου Χαϊκάλη, σύμφωνα με την Bild, θα κάνει δυσκολότερο το να εφαρμοστούν οι μεταρρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και των ευρωπαίων εταίρων.

Πηγή: bild.de

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε