Πολιτική

Τι ζήτησε νευριασμένη η Δέσποινα Μοιραράκη από Τσακαλώτο και Σταθάκη!

Μια απρόσμενη συνάντηση στο Χίλτον είχαν οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Σταθάκης, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο υπουργός Οικονομικών και ο υπουργός Οικονομίας αιφνιδιάστηκαν από τη Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία έτρεξε προς το μέρος τους και τους φώναξε: “Τελειώνετε επιτέλους με τις διαπραγματεύσεις, μας σπάσατε τα νεύρα”.

Οι δύο υπουργοί κοντοστάθηκαν, αλλά δεν άνοιξαν μαζί της συζήτηση, αν και η “βασίλισσα της μπουχάρας” επέμενε.

Να σημειωθεί ότι η Δέσποινα Μοιραράκη βρισκόταν στο Χίλτον, καθώς είναι η περίοδος που κάνει -όπως κάθε χρόνο- παζάρι από χαλιά.

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 42
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα