Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Η μπηχτή Αποστόλου για τα επεισόδια στην Agrotica – Μυστικές επικοινωνίες με αγρότες

Η μπηχτή Αποστόλου για τα επεισόδια στην Agrotica – Μυστικές επικοινωνίες με αγρότες

“Σε μεμονωμένα άτομα τα οποία πρωτοστατούν σε επεισόδια και σε διάφορες περιοχές” απέδωσε την ευθύνη για τα πρόσφατα επεισόδια στην έκθεση “Αγρότικα” της Θεσσαλονίκης, μιλώντας στη Βουλή, ο υπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελος Αποστόλου.

“Οι Έλληνες αγρότες δεν έχουν σχέση με τα επεισόδια, είναι άνθρωποι του μόχθου και της δουλειάς και τέτοιες πράξεις δεν τους αντιπροσωπεύουν είπε ο Ευάγγελος Αποστόλου και κάλεσε για μια ακόμη φορά τους αγρότες σε διάλογο.

Σύμφωνα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, το φορολογικό δεν αποτελεί πρόβλημα για τους αγρότες, αφού, όπως είπε, τα αγροτικά εισοδήματα έως 12.000 ευρώ είναι αφορολόγητα, ενώ το ίδιο υποστήριξε και για το ασφαλιστικό, και τόνισε, ότι “έχουμε την υποχρέωση να σώσουμε τον ΟΓΑ”.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας έχει ήδη καλέσει τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Αποστόλου να βρει άμεσα λύσεις για να επιλυθεί το θέμα με τους αγρότες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη ο υπουργός μαζί με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την επαρχία έχουν ανοίξει έναν μυστικό δίαυλο επικοινωνίας με κορυφαίους αγροτοσυνδικαλιστές, προκειμένου να οργανώσουν μία συνάντηση με τον πρωθυπουργό και να επιλυθεί το θέμα.
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε