Πολιτική

Je T’aime, Νίσυρος, “μπούλης”! Αξεπέραστο σποτ της ΚΝΕ για Τσίπρα – Καμμένο! [vid]

«Στα νησιά πάντα ξεκινάνε οι μεγάλες αγάπες». Με το μήνυμα αυτό, η ΚΝΕ έχει αναρτήσει στο YouTube ένα σποτ με το οποίο σατυρίζει τις δηλώσεις περί "μπούλη" του Αλέξη Τσίπρα για τον Πάνο Καμμένο.

Ίσως να ήταν και η πολιτική δήλωση της χρονιάς και έγινε από τον Αλέξη Τσίπρα χθες, στη Νίσυρο. Ο πρωθυπουργός, αποκάλυψε ποιά ήταν η πρώτη φορά που συνάντησε τον Πάνο Καμμένο, λέγοντας πως ήταν πριν πολλά χρόνια στη Νίσυρο, πριν πει το… αμίμητο, παρουσία μάλιστα του συγκυβερνήτη του, Πάνου Καμμένου.

Τότε ο Πάνος ήταν ένας πολιτευτής της δεξιάς και είχα την αίσθηση ότι ήταν ένας μπούλης. Ένα παιδί πλούσιας οικογένειας“, είπε ο Αλέξης Τσίπρας, με τον υπουργό Άμυνας και αρχηγό των ΑΝΕΛ να μην δείχνει να ενοχλείται.

Όπως είναι λογικό η δήλωση αυτή του πρωθυπουργού αποτέλεσε… έμπνευση και η νεολαία του ΚΚΕ δεν έχασε την ευκαιρία. Η ΚΝΕ, λοιπόν, δημιούργησε ένα σποτ, στο οποίο απεικονίζονται οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος κατά την διάρκεια καλοκαιρινών τους διακοπών, με μουσική επένδυση το all time classic τραγούδι Je T’aime και το μήνυμα “πως γεννήθηκε ένα φλερτ”!

Τα πολλά λόγια είναι περιττά όμως. Δείτε το βίντεο…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το «μπιφ» Παύλου Μαρινάκη - «Ριζοσπάστη» και η ερώτηση της ΕΦΣΥΝ που δεν απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Ο χρόνος είναι περιορισμένος»
Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης τύπου του πρωθυπουργού, ωστόσο, ακούστηκε δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη να λέει ότι «για τρίτη χρονιά ο Ριζοσπάστης αποκλείεται, διαμαρτυρόμαστε εντόνως»
Κυριάκος Μητσοτάκης
3