Πολιτική

Κηδεία Μητσοτάκη: Το βλέμμα της Ντόρας κι η αγκαλιά του Κυριάκου [pics]

Καταρρακωμένη, κοιτάζει το φέρετρο του πατέρα της. Η φωτογραφία του, τα παράσημά του και η γαλανόλευκη. Η Ντόρα Μπακογιάννη, σε μια ακόμα συγκλονιστική φωτογραφία, ενώ αποχαιρετά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Είναι οι στιγμές λίγο αφού έχει ξεκινήσει το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Στη Μητρόπολη Αθηνών, η οικογένεια βρίσκεται εκεί για να δεχτεί τα συλλυπητήρια γνωστών, συγγενών, φίλων και ανθρώπων που απλά θαύμαζαν τον πρώην πρωθυπουργό.

Η φωτογραφία της Ντόρας Μπακογιάννη να στέκεται πάνω από το φέρετρο συγκλονίζει. Το ίδιο κι εκείνο της Κατερίνας Μητσοτάκη, που κοιτά με λατρεία τη φωτογραφία του πατέρα της.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγκαλιάζει στοργικά τον γιό του, Κωνσταντίνο και δέχεται την παρηγορητική αγκαλιά της συζύγου του, Μαρέβας, που βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή.

Συγκλονιστική η στιγμή που ένας ιερέας πλησιάζει με δάκρυα στα μάτια τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για να τον συλλυπηθεί. Γύρω από το φέρετρο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Κρητικοί βρακοφόροι με παραδοσιακές φορεσιές, στέκονται σαν “φρουροί”.

Φωτογραφίες: Γραφείο Τύπου Νέας Δημοκρατίας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ελλάδα και Λιβύη ξεκινούν την διαδικασία οριοθέτησης ΑΟΖ – Στο προσκήνιο η διμερής συνεργασία στο μεταναστευτικό
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης συζήτησε με τον Λίβυο ομόλογό του για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων στους τομείς της οικονομίας, της ενέργειας, των μεταφορών και των κατασκευών
Γιώργος Γεραπετρίτης - Υπουργός Εξωτερικών Λιβύης 20
Νίκος Δένδιας: «Δείτε μια φωτογραφία του Πίρι Ρέις και θα καταλάβετε γιατί δεν συζητήθηκε στο ΚΥΣΕΑ»
«Η άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων εντάσσεται στον κύκλο των αιφνιδιαστικών ασκήσεων που διεξάγονται κάθε χρόνο, δεν έχουν σχέση με το Πίρι Ρέις, που δεν απασχόλησε το ΚΥΣΕΑ» σημείωσε
Ο Νίκος Δένδιας
7
Ανδρέας Λοβέρδος για την ένταξή του στη ΝΔ: Επιλογή μου να στηρίξω τη σταθερότητα – Οι πολίτες δεν βλέπουν τον Νίκο Ανδρουλάκη ως εναλλακτική
«Δεν φοβάμαι τίποτα. Ο πολιτικός είναι για να σκέφτεται και να δρα, όχι να φοβάται. Με τον κ. Μητσοτάκη, είχαμε συμφωνήσει πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν είτε λίγο πριν, είτε λίγο μετά τη ΔΕΘ», επεσήμανε.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος
104
Τέσσερις μήνες αναμονής στον ΣΥΡΙΖΑ για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα: Οι σύμμαχοι και οι αντίπαλοι
Ο πρώτος που το έκανε ήταν ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος είπε ότι δεν θα πρέπει να γίνει άλλη διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ, χρεώνοντας με τον τρόπο του στον Αλέξη Τσίπρα μία νέα εσωκομματική κρίση
Ο Αλέξης Τσίπρας 2