Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κόρη βουλευτή “κόλλησε” την τσίχλα της στο περιστύλιο της Βουλής

Κόρη βουλευτή “κόλλησε” την τσίχλα της στο περιστύλιο της Βουλής

Το ό,τι ορισμένα παιδιά είναι κακομαθημένα είναι γνωστό. Φανταστείτε τι γίνεται όταν μιλάμε για παιδιά βουλευτών: πετάνε την τσίχλα τους όπου βρουν και την “κολλάνε” στις ιστορικές κολόνες του περιστυλίου της Βουλής.

Το περιστατικό περιγράφει ο ΒΗΜΑτοδότης: συνέβη το πρωί της Πέμπτης όταν κόρη βουλευτή αποφάσισε ότι ήθελε να απαλλαγεί από την τσίχλα που μασούσε. Όχι δεν την πέταξε σε κάδο. Θεώρησε καλύτερο να την “κολλήσει” σε μια ιστορική κολόνα, στο περιστύλιο της Βουλής, δίπλα από το άγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου!

Πολλοί βουλευτές παίρνουν μαζί τους τα παιδιά τους στη Βουλή. Πολλοί μάλιστα τα έχουν… «βαφτίσει» και «επιστημονικούς συνεργάτες» για να μπορούν να μπαινοβγαίνουν ελεύθερα στη Βουλή. Μερικές κόρες βουλευτών έρχονται στη Βουλή με 12ποντες γόβες και ακριβές τσάντες. Αυτό δεν είναι κακό.

Αλλά το να πετάς την τσίχλα του οπουδήποτε αλλού εκτός από κάδο σκουπιδιών δείχνει έλλειψη παιδείας. Πόσω μάλλον να την κολλάς στο περιστύλιο της Βουλής…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έβγαζε… porno-selfie μέσα στη Βουλή! (ΦΩΤΟ)

Άντζελα Γκερέκου: Άφησε για λίγο τη Βουλή και πήγε στην Επίδαυρο!

Οι χρυσαυγίτες επιβεβαιώνουν τις προσλήψεις συγγενών τους – Κατακεραυνώνουν την οικογενειοκρατία αλλά βολεύουν παιδιά, ανίψια και λοιπούς συγγενείς

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε