Πολιτική

Υπουργικό συμβούλιο: Ηχηρό μήνυμα Τσίπρα στους υπουργούς: Οι καρέκλες δεν γράφουν το όνομά σας!

- Ουδείς μόνιμος το μήνυμα του πρωθυπουργού στους υπουργούς του! "Κανενός η καρέκλα, ούτε η δική μου ούτε η δική σας, γράφει το όνομά του!
- Στην ομιλία του στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο μετά τον ανασχηματισμό ζήτησε να είναι ανοιχτές οι πόρτες των υπουργείων για τους πολίτες - Είπε: Μου έγιναν παράπονα ότι οι πόρτες των υπουργείων ήταν κλειστές για τους πολίτες - Είναι αδιανόητο αυτό!
- Τομή ο ανασχηματισμός, σώσαμε το ασφαλιστικό είπε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του - Αναφέρθηκε προσωπικά στη νέα υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου: "Εξαιρετική συνάδελφός, έχει τη στήριξή μας"
- Θα επωμιστεί, είπε μεγάλο βάρος της διαπραγμάτευσης και από την επιτυχία της θα κριθεί η επιτυχία της κυβέρνησης
- Για τηλεοπτικές άδειες: Κανείς δεν θα συνεχίσει να εκπέμπει ως καταληψίας δημοσίων συχνοτήτων!
- Η "ντρίμπλα" της Αχτσιόγλου, ο... Θουκυδίδης του Κουρουμπλή και η αισιοδοξία Παππά
- Παρακολουθήστε όλα όσα συμβαίνουν από το live blog του newsit.gr

Νέο “αίμα” στα υπουργικό έδρανα, νέα… σαρωτική πολιτική από την Κυβέρνηση. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το ρεπορτάζ, το οποίο αναφέρει πως το ανακάτεμα της υπουργικής τράπουλας από τον Αλέξη Τσίπρα έχει έναν και μοναδικό σκοπό: το κλείσιμο της αξιολόγησης όσο το δυνατόν συντομότερα.

Αυτό το στίγμα έωσε ο πρωθυπουργός στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της νέας κυβέρνησης, που προέκυψε μετά τον “δομικό ανασχηματισμό” της Παρασκευής, όπως χαρακτηριστικά λέγεται από το Μαξίμου.

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στη χθεσινή τελετή ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης

Όλα όσα έγιναν μέσα από το live blogging του newsit.gr

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Εγκαινιάζεται το νέο Ελληνικό Ταμείο Καινοτομίας & Υποδομών – Στόχος οι επενδύσεις 1 δισ. σε τεχνολογία και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
To Ελληνικό Ταμείο Καινοτομίας & Υποδομών (HIIF) αποτελεί επενδυτικό βραχίονα του Υπερταμείου, με στόχο να προσελκύσει επενδύσεις
Κυριάκος Μητσοτάκης 4
Ο Ανδρέας Λοβέρδος προσχώρησε στη ΝΔ – «Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πατριωτικά, μεταρρυθμιστικά, φιλελεύθερα»
«Μακριά από ταμπέλες και δόγματα ενώνουμε τις προσπάθειές μας για μια καλύτερη ζωή των πολιτών και ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την προσχώρηση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ
Ανδρέας Λοβέρδος και Κυριάκος Μητσοτάκης 358
Η Νίκη απομακρύνει τον βουλευτή Νίκο Βρεττό από την εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – «Αν διαγραφώ, θα ανεξαρτητοποιηθώ»
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, αιτία για την παραπομπή του βουλευτή στην επιτροπή δεοντολογίας ήταν η απόφασή του να υποστηρίξει την πρόταση της ΝΔ για τη θέση του προέδρου της εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Βρεττός 1