Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Λεφτά δεν υπάρχουν – Δεν πληρώνουμε περισσότερα με τον ΕΝΦΙΑ”

Λεφτά δεν υπάρχουν – Δεν πληρώνουμε περισσότερα με τον ΕΝΦΙΑ”

Λίγες ώρες πριν τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις με την τρόικα στο Παρίσι η Σ. Βούλτεψη έσπευσε να δηλώσει πως ούτε κόκκινες γραμμές υπάρχουν ούτε μονομερείς ενέργειες θα γίνουν από την ελληνική κυβέρνηση.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως λεφτά δεν υπάρχουν ενώ ισχυρίστηκε πως με το νέο φόρο ακινήτων (ΕΝΦΙΑ), θα πληρώσουμε λιγότερα χρήματα από άλλες χρονιές, ενώ ταυτόχρονα επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ.
”Κάθε μήνα η Ελλάδα πληρώνει 5 δισ. ευρώ σε συντάξεις και μισθούς του δημοσίου. Σε όλα τα κράτη πληρώνουν φόρους.
Το να μην πληρώνει κανείς κανέναν φόρο δεν υπάρχει. Ο ΣΥΡΙΖΑ τι θα φορολογήσει, τον πλούτο, τη μικρή, τη μεγάλη ή την πολύ μεγάλη περιουσία;”

Η Σ. Βούλτεψη διέψευσε πως η κυβέρνηση ”κατεβαίνει” στο Παρίσι με κόκκινες γραμμές για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ενώ απέκλεισε μονομερείς ενέργειες υπενθυμίζοντας με νόημα την πτώχευση της Αργεντινής.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε ως παγίδα και λανθασμένη συζήτηση την ονοματολογία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας λέγοντας πως ” κάθε πρόσωπο που μπορεί να κρατήσει ενωμένο το έθνος είναι ικανό για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας”.

Διαβάστε επίσης:

Νέες τιμές στα εισιτήρια των ΜΜΜ με… φωνές

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε