Πολιτική

Leonard Cohen: Το “αντίο” του Αλέξη Τσίπρα στο Facebook

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αποχαιρετά έναν μεγάλο. Η αφιέρωση και ο... υπερβατικός Λέοναρντ Κοέν.

Ένας μεγάλος έφυγε. Ένας μεγάλος ποιητής, ένας μεγάλος στιχουργός, ένας μεγάλος τραγουδιστής. Φτωχότερος είναι ο κόσμος μετά το θάνατο του 82χρονου Καναδού, Λέοναρντ Κοέν, ο οποίος μεγάλωσε γενιές και γενιές με τους εκπληκτικούς του στίχους και την μοναδική του φωνή.

Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι και ο Έλληνας πρωθυπουργός, αφού αναφέρεται στον Leonard Cohen, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει δημοσιεύσει ένα βίντεο με μία live εκτέλεση του μοναδικού τραγουδιού “So Long, Marianne”, από τον μοναδικό αυτό άνθρωπο της Τέχνης.

Στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός πλέκει το εγκώμιό του, αναφέροντας: “Υπάρχει τέχνη που εκφράζει την εποχή της και τέχνη που την υπερβαίνει. Δεν θα ξεχάσουμε τον σπουδαίο Λέοναρντ Κοέν”.

Δείτε τη δημοσίευσή του

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την ΕΡΤ και ενημερώθηκε για τη νέα υπηρεσία αυτόματου υποτιτλισμού των δελτίων ειδήσεων
Ο Πρωθυπουργός δήλωσε απολύτως ανοιχτός στην αναπροσαρμογή των απολαβών του προσωπικού της ΕΡΤ, καλύπτοντας μέρος της διαφοράς στις αμοιβές με τους ιδιωτικούς σταθμούς
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ
«Η δικαστής Ιρένα Γκιόκα που με καταδίκασε είχε καταδικαστεί στην Ελλάδα για πλαστογραφία» καταγγέλλει ο Φρέντι Μπελέρης
«Γι' αυτό ζητώ την αναθεώρηση των αποφάσεων που με φυλάκισαν για 16 μήνες και μου στέρησαν τη Δημαρχία της Χειμάρρας», εξηγεί ο Βορειοηπειρώτης ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Φρέντι Μπελέρης