Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΝΔ για τηλεοπτικές άδειες: “Ξεχάστε κάθε σκέψη για «μαύρο»”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε ήδη στην… απόσυρση της τροπολογίας Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, δείχνοντας πως οδεύουμε οριστικά προς… αδιέξοδο!

Η τροπολογία του Νίκου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες αποσύρθηκε σε… χρόνο – ρεκόρ και όλα δείχνουν πως δεν θα βρεθεί σύντομα λύση!

Click4more: 

Ο υπουργός Επικρατείας κατέληξε πως μετά από παρέμβαση του Νίκου Βούτση, “η οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία για τη μετάβαση στο νέο τηλεοπτικό τοπίο είναι καλύτερο να λάβει χώρα μετά τη νέα προσπάθεια συγκρότησης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, μέσω της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής”.

Ωστόσο, αυτό προκάλεσε ερωτήματα, αφού η ΝΔ έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να συναινέσει προς την κατεύθυνση αυτή. Κι αν το έχει εκφράσει αυτή τη θέση πολλάκις στο παρελθόν, έρχεται σήμερα με νέα ανακοίνωση για να το… επιβεβαιώσει.

Αναφέρει χαρακτηριστικά η Νέα Δημοκρατία: “Η Κυβέρνηση Τσίπρα – Παππά είναι εγκλωβισμένη στα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε με την πολιτική και τις επιλογές της και στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Το Ε.Σ.Ρ. πρέπει να ανακτήσει τις αρμοδιότητες που προβλέπει το Σύνταγμα, γι’ αυτό ο νόμος Παππά πρέπει να καταργηθεί. Αυτή είναι η απαίτηση της κοινωνίας.

Κάθε σκέψη για “μαύρο” στα κανάλια πρέπει να εγκαταλειφθεί οριστικά από την Κυβέρνηση”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε