Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Πάγκαλος αυτο-τρολάρεται! Ταβέρνα με όνομα… “μαζί τα φάγαμε”! [pic]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Μαζί τα φάγαμε”. Μία από τις -πολλές- ατάκες της μεταπολίτευσης που έχουν ήδη μείνει στην ιστορία. Την είχε πει ο Θεόδωρος Πάγκαλος και το… επιχειρηματικό δαιμόνιο του Έλληνα είναι εδώ.

Ήταν το 2010 και η ελληνική κρίση χρέους στα… γεννοφάσκια της. Τότε που ο άλλοτε πανίσχυρος υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, είχε πει την περίφημη φράση “όλοι μαζί τα φάγαμε”.

Η φράση του αυτή είχε δημιουργήσει τεράστιες αντιδράσεις και συνδέθηκε με την ελληνική κρίση, με τον ίδιο να έχει διευκρινίσει πολλές φορές από τότε πως αναφέρονταν στη μάστιγα των πελατειακών σχέσεων αλλά και του εθνικού μας σπορ, που δεν είναι άλλο από το ρουσφέτι…

Όπως και να έχει, πάντως, η ιστορία έχει γραφτεί και είναι δεδομένο πως η φράση του αυτή θα λησμονείται για πολλά ακόμη χρόνια. Ωστόσο, όπως φαίνεται, έχει αποκτήσει πλέον και άλλες διαστάσεις, εκτός από τις πολιτικές.

Μια ταβέρνα στη Λευκάδα έχει το όνομα “μαζί τα φάγαμε”, κάτι που έπεσε στην αντίληψη του Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος και το σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Τη φωτογραφία συνοδεύει και το εξής μήνυμα: “Υποχρέωση όσων φιλοδοξούν να παράγουν πολιτική είναι να κάνουν αντιληπτή την αποψή τους.Φωτό από την υπέροχη Λευκάδα”.

Δείτε την ανάρτηση

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε