Πολιτική

Οι τριγμοί στην κυβέρνηση φέρνουν αναχηματισμό μετά το Πάσχα

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει ο ανασχηματισμός εξαιτίας των τριγμών εντός της κυβέρνησης. Ποια υπουργεία αλλάζουν χέρια;

Το ένα ρηγμά μετά το άλλο παρουσιάζεται στην κυβέρνηση, με αποτέλεσμα ο ανασχηματισμός να βρίσκεται προ των πυλών! Μάλιστα το πιθανότερο είναι τα υπουργεία να αλλάξουν χέρια ακριβώς μετά το Πάσχα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας είναι δεδομένο ότι θα παραμείνει αμετακίνητος ενώ το ίδιο σίγουρο έιναι πως το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί ενεργότερο ρόλο στην κυβένρηση με τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων αυτή τη φορά.

Η θέση της ΔΗΜΑΡ, η οποία συμμετέχει στην παρούσα κυβέρνηση με δυο υπουργούς, τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύτθμισης κ. Μανιτάκη και τον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Ρουπακιώτη, ήταν να μην μετακινηθούν οι δυο υπουργοί. Ωστόσο, το ΠΑΣΟΚ δείχνει ενδιαφέρον για τα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Υγείας, Εσωτερικών και Ενέργειας.

Μεταξύ των επικρατέστερων πολιτικών προσώπων που προτείνει το ΠΑΣΟΚ είναι η κ. Γεννηματά, ο κ. Κουκουλόπουλος και ο κ. Μανιάτης.

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνε για υφυπουργό Εθνικής Άμυνας τον Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο

Ανασχηματισμός μετά το Πάσχα – Ποια υπουργεία αλλάζουν χέρια;

Μαξίμου: Ο Σαμαράς θέλει να στείλει κάποιους υπουργούς σπίτι τους

ΠΑΣΟΚ: Εδώ και τώρα ανασχηματισμός

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 3
Η γκρίνια στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τα «αγκάθια» στον δρόμο για το συνέδριο και οι «παιδικές αρρώστιες της αριστεράς»
Η εσωκομματική αντιπολίτευση ασκεί κριτική στην ηγεσία του κόμματος, παρά το γεγονός ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για διαφωνίες. 
Ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Νίκος Παππάς
Δημοσκόπηση Interview: Στις 15,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Στην τέταρτη θέση έπεσε η Πλεύση Ελευθερίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση στο ερώτημα «ποιον πολιτικό αρχηγό εμπιστεύεστε περισσότερο για τη διακυβέρνηση της χώρας», ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο «κανένας»
Κάλπη με ψηφοδέλτια στις εκλογές 4
Τι περιλαμβάνει η νέα συμφωνία με την Ιταλία για τα τρένα και ποιες δεσμεύσεις αναλαμβάνει η Ελλάδα – Το παρασκήνιο της υπογραφής της
Στις «ράγες» του ελληνικού σιδηρόδρομου επενδύσεις 360 εκατ. ευρώ από τη Hellenic Train - Μέχρι το 2027 η Ελλάδα θα έχει παραλάβει τα νέα τρένα
Κυριάκος Μητσοτάκης / Τζόρτζια Μελόνι
Μητσοτάκης για το νέο αεροσκάφος του ΕΚΑΒ: Μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς και γρήγορες αεροδιακομιδές σε μεγάλα νοσοκομεία
«Και σε μία χώρα με τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες της πατρίδας μας, με τη νησιωτικότητα, καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι η σημασία αυτών των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην παράδοση - παραλαβή του αεροσκάφους, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ 1