Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Όταν ο Νίκος Παππάς ζήτησε προστασία από τη… Βούλτεψη!

Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi

Δεν είχαν περάσει παρά μερικά δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ο Νίκος Παππάς διαδέχτηκε στο βήμα της Βουλής τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για να μιλήσει για την τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες. Και ήταν η σειρά της Σοφίας Βούλτεψη να… πεταχτεί.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν πολλές οι φορές που βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν με φωνές στα λεγόμενα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναγκάζοντας τον πρόεδρο της ΝΔ να ζητήσει την… προστασία του προεδρεύοντος Τάσου Κουράκη και να τον… “μαλώσει” γιατί δεν επέβαλε την τάξη.

Όταν λοιπόν ανέβηκε στο βήμα ο υπουργός Επικρατείας, η Σοφία Βούλτεψη αποφάσισε να πάρει… εκδίκηση. Και όταν ο Νίκος Παππας αναρωτήθηκε αν η αξιωματική αντιπολίτευση είναι ευχαριστημένη από το σημερινό ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, η Σοφία Βούλτεψη “πετάχτηκε” και φώναξε: «Ναι!».

Ο Νίκος Παππάς ζήτησε αυτό να… καταγραφεί στα πρακτικά και στη συνέχεια ζήτησε την… προστασία του προεδρείου για να μην το διακόπτει η βουλευτής της ΝΔ!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε