Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πάγκαλος: «αποτυχημένοι» πρωθυπουργοί οι Σημίτης – Παπανδρέου

Πάγκαλος: «αποτυχημένοι» πρωθυπουργοί οι Σημίτης – Παπανδρέου

«Αδιανόητο και γελοίο» ακόμη και ως ιδέα θεωρεί ο Θεόδωρος Πάγκαλος το ενδεχόμενο επανόδου των ΣημίτηΠαπανδρέου στην ενεργό πολιτική, τους οποίους χαρακτήρισε «αποτυχημένους» πρωθυπουργούς.

Το γεγονός ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος δεν συμμετείχε στον εορτασμό της επετείου του ΠΑΣΟΚ, δεν σημαίνει κι ότι δεν θα σχολιάσει τις εργασίες του συμποσίου! Και κυρίως, μάλιστα, τις πολυαναμενόμενες για σήμερα το απόγευμα ομιλίες των δύο πρώην πρωθυπουργών και προέδρων του κόμματος, Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου.

«Δεν με ενδιαφέρει αν ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Σημίτης αποφάσισαν να πάνε στην επέτειο ή όχι», δήλωσε ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας σήμερα το πρωί στη Δημόσια Τηλεόραση. Και αυτό, γιατί όπως τόνισε «και οι δύο ανήκουν στο παρελθόν του ΠΑΣΟΚ». Κατά την άποψή του, μάλιστα, «θα ήταν αδιανόητο και ελαφρώς γελοίο, ως ιδέα, η επάνοδός τους στην ενεργό πολιτική»!

Θεόδωρος Πάγκαλος: «Σημίτης – Παπανδρέου, βασικά, υπήρξαν αποτυχημένοι πρωθυπουργοί, οδήγησαν το κόμμα στο περιθώριο, επομένως δεν νομίζω ότι έχει κανένα νόημα η παρουσία τους στην επέτειο του ΠΑΣΟΚ».

Και παρά το γεγονός ότι απέδωσε θετικό απολογισμό στη θητεία και των δύο, δεν παρέλειψε ωστόσο να τους χαρακτηρίσει «βασικά αποτυχημένους πρωθυπουργούς, που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στο περιθώριο».

Σε ό,τι αφορά την απουσία του από το συμπόσιο, ο Θεόδωρος Πάγκαλος είπε ότι χθες δεν παραβρέθηκε για πρακτικούς λόγους, καθώς είχε κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στη Ματζουρία για ένα συνέδριο, ενώ σήμερα δεν θα παραστεί γιατί απλά… «δεν τον ενδιαφέρει».

«Ο Έλλην πολίτης δεν δίνει ούτε μια δεκάρα για το αν είμαι εγώ στις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ και δευτερευόντως δεν δίνει ούτε πέντε ευρώ για τις εκδηλώσεις αυτές καθαυτές», όπως είπε χαρακτηριστικά. Με αυτό, ομολογουμένως, ο Έλλην πολίτης δύσκολα θα διαφωνήσει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάγκαλος: Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ να αυτοκτονήσουμε ομαδικά

 

Πάγκαλος στο Twitter: Σιχαθήκαμε Βενιζέλο και Κουβέλη

“Reunion” Παπανδρέου στο Καλέντζι

 

Μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης του ΠΑΣΟΚ έστειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος

ΠΑΣΟΚ: Ο υπασπιστής του Άρη Βελουχιώτη και οι Σημίτης – Παπανδρέου

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε