Πολιτική

Παρέμβαση από το ΠΑΣΟΚ για τη ΔΕΗ

Το θέμα της ΔΕΗ θα θέσει αύριο το ΠΑΣΟΚ, σε συνάντηση στελεχών του με στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου, όπως αποφασίσθηκε σε σύσκεψη υπό τον πρόεδρο του Κινήματος, Ευ. Βενιζέλο.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός ΠΕΚΑ Ι. Μανιάτης, ο γενικός γραμματέας Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Κων. Μαθιουδάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΗ Αρθ. Ζερβός και από το ΠΑΣΟΚ οι Π. Ρήγας, Χρ. Πρωτόπαππας και Δημ. Καρύδης.

Η συζήτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, κινήθηκε στο πνεύμα των οδηγιών του κ. Βενιζέλου στην πρόσφατη σύσκεψη κομματικών και κυβερνητικών στελεχών, σύμφωνα με τις οποίες όλα τα θέματα είναι στο τραπέζι, με οργανωμένο τρόπο, αλλά κανένα δεν αντιμετωπίζεται χαλαρά και εκτός δεσμεύσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία για την αυριανή συνάντηση με στελέχη του Μαξίμου και τους συναρμόδιους υπουργούς, προκειμένου να αναζητηθούν οι απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που θέτουν πολίτες και φορείς σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ διευκρινίζεται ότι πρέπει να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο, που θα αφορά αφενός την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και αφετέρου την προστασία και στήριξη των καταναλωτών.

Διαβάστε επίσης:
Παπανδρέου: Εγώ δικαιώθηκα – Εγκληματικές οι ευθύνες Καραμανλή για το Μνημόνιο

Σκληρή απάντηση Λαφαζάνη σε Τσίπρα: Όχι συνεργασία με φθαρμένους!

Σκουρλέτης: Έπεφτε η γραμμή όταν τηλεφωνούσα στον Τσίπρα!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το e-mail Σημανδράκου «καίει» Μητσοτάκη και Αυγενάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Οι μάσκες έπεσαν»
Ο Ανδρουλάκης παρεμβαίνοντας στο θέμα αυτό τόνισε ότι: «Αυτές οι επιστολές αποδεικνύουν ότι γνώριζε πλήρως το πάρτι διαφθοράς που συνέβαινε σε έναν Οργανισμό, που μοιράζει 3 δισ. ευρώ τον χρόνο»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 4
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι «ζυγίζει» η κυβέρνηση για Βορίδη και Αυγενάκη – Το e-mail Σημανδράκου και η δεύτερη δικογραφία
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στο e-mail του ενημερώνει για το περιεχόμενο των δύο επιστολών που είχε στείλει τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2023, στον πρώην Γενικό Γραμματέα του πρωθυπουργού
Το Μέγαρο Μαξίμου 12
Δημοσκόπηση Pulse: Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Πως επηρεάζει την πρόθεση ψήφου
Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 15 μονάδες του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πλεύση Ελευθερίας - Εννιακομματική η βουλή σε περίπτωση εκλογών
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 50