Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ποιός είναι ο άνθρωπος που έβαλε τελευταίος την υπογραφή στον Άδωνι Γεωργιάδη

Ποιός είναι ο άνθρωπος που έβαλε τελευταίος την υπογραφή στον Άδωνι Γεωργιάδη

Λίγα λεπτά μετά την κατάθεση της υποψηφιότητάς του ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αποκαλύψεις για τον τρόπο που κατάφερε να συγκεντρώσει τις υπογραφές, ενώ έκανε γνωστό πως πιθανότατα να κάνει και τροχαίες παραβάσεις για να προλάβει να φτάσει στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στη Λεωφόρο Συγγρού.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε πως για να φτάσει στη Λεωφόρο Συγγρού με τη μηχανή, δεν αποκλείεται ο οδηγός της μηχανής να παραβίασε κάποιο κόκκινο φανάρι.

Αποκάλυψε μάλιστα ποιός ήταν ο άνθρωπος που έβαλε την τελευταία υπογραφή και του έδωσε με αυτό τον τρόπο το δικαίωμα να διεκδικήσει την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

Πρόκειται για τον Βασίλη Τοκάκη, τον οποίο ευχαρίστησε και δήλωσε βέβαιος πως τις επόμενες ημέρες θα καταφέρει να τον πείσει έτσι ώστε να τον στηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές.

Ο Βασίλης Τοκάκης, το μέλος της Π.Ε της ΝΔ, που έβαλε την 50η υπογραφή στην αίτηση υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη, δήλωσε ότι πήρε την απόφαση 30 λεπτά πριν τη λήξη της σχετικής προθεσμίας και αφού ειχε πληροφορηθεί ότι ο βουλευτής της ΝΔ είχε συγκεντρώσει 49 υπογραφές.

 

Ο κ. Τοκάκης ανέφερε ότι η κίνησή του είχε συμβολικό χαρακτήρα και δεν σημαίνει στήριξη, λόγω των ιδεολογικών διαφορών που έχει με τον κ. Γεωργιάδη.

 

“Δεν συμφωνώ πολιτικά με τις θέσεις του κ. Γεωργιάδη, αλλά δεν θα πάψω να υπερασπίζομαι το δικαίωμα του κάθε υποψηφίου, να διεκδικήσει την ψήφο της βάσης του κόμματός μας, όταν μάλιστα έχει ήδη συγκεντρώσει 49 απο τις απαιτούμενες 50 υπογραφές”, σημείωσε.

 

“Ως νέοι άνθρωποι οφείλουμε να σκεφτόμαστε με ανοικτό μυαλό και με την λογική των ίσων ευκαιριών για όλους και όχι με τη λογική των αποκλεισμών που μας έφτασε σε αυτό το σημείο”, πρόσθεσε ο κ. Τοκάκης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε