Τετάρτη, 22 Μαΐ
22oC Αθήνα

“Πυροβολεί” τον Δρίτσα ο Άδωνις! “Εξευτελίζεται πλήρως! Κρίμα”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σφοδρή επίθεση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, εναντίον του υπουργού Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα, με αφορμή σημερινή τηλεοπτική συνέντευξη του τελευταίου. Αφορμή φυσικά η συμφωνία της κυβέρνησης με την κινεζική Cosco για τον ΟΛΠ.

“Έχουμε μπροστά μας δρόμο μέχρι τη μεταβίβαση των μετοχών τον Ιούνιο”. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, πριν καλά – καλά… στεγνώσει το μελάνι από τις υπογραφές μεταξύ της Cosco και του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Ο υπουργός έκανε λόγο για σειρά νομικών διαδικασιών, αναφερόμενος στο διάστημα μέχρι τον Ιούνιο που προαναφέραμε και συμπλήρωσε, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή mega σαββατοκύριακο, πως ετοιμάζονται ρυθμίσεις όπως η Δημόσια Αρχή Λιμένα Πειραιά που εκτιμάται ότι δημιουργεί νέο “κρατικό” ΟΛΠ.

Η πώληση του λιμανιού γίνεται για να ικανοποιηθούν οι δανειστές, όχι για την ανάπτυξη του λιμένα“, δείχνοντας (και) με αυτό τον τρόπο πως οι υπογραφές που έπεσαν δεν ήταν η… αγαπημένη του εξέλιξη στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Την ίδια ώρα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, που προφανώς παρακολουθούσε την εκπομπή, επιδόθηκε σε ένα μπαράζ αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον υπουργό.

Δείτε τα:

 

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε