Πολιτική

Qatar Gate: Στις 3 Μαρτίου η απόφαση για την Εύα Καϊλή – Ολοκληρώθηκε η ακρόαση

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (28.2.2023) η ακρόαση για την έφεση της Εύας Καϊλή και του Μαρκ Ταραμπέλα που βρίσκονται προφυλακισμένοι για την σκάνδαλο Qatar Gate.

Όπως έγινε γνωστό, οι αρχές εξέτασαν σήμερα την έφεση που είχαν ασκήσει οι συνήγοροι των δύο ευρωβουλευτών (Εύας Καϊλή και Μαρκ Ταραμπέλα) στην απόφαση των βελγικών αρχών για παράταση της προφυλάκισής τους σχετικά με την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο Qatar Gate.

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, σημείωσε πως η απόφαση για την Εύα Καϊλή αναμένεται στις 3 Μαρτίου.

Το Εφετείο των Βρυξελλών εξέτασε αν η Εύα Καϊλή θα παραμείνει υπό κράτηση ή όχι, ενώ ήταν μια «κεκλεισμένων των θυρών» ακρόαση. 

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απόφαση του προδικαστικού συμβουλίου, στις 16 Φεβρουαρίου, να παραταθεί κατά δύο μήνες η προφυλάκιση της Εύας Καϊλή, ο συνήγορός της Σβεν Μαρί άσκησε έφεση, η οποία βάσει της διαδικασίας εκδικάζεται εντός 15 ημερών. Το ίδιο είχε πράξει και ο συνήγορος του Ταραμπέλα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη
Έρχεται πρωτοχρονιά με μπλόκα: Τα νέα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση και το «blame game» με τους αγρότες για το χάος στους δρόμους
Στο παρασκήνιο είναι διαρκείς οι επαφές κυβερνητικών και κομματικών παραγόντων με αγρότες ανά την Ελλάδα, με στόχο να υπάρξει συνεννόηση το συντομότερο δυνατόν
Αγρότες με τρακτέρ