Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: “Εκτός πραγματικότητας ο Σαμαράς”

ΦΩΤΟ - EUROKINISSI
ΦΩΤΟ - EUROKINISSI

Ανακοίνωση εξέδωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σχετικά με τη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας πως “επί των ημερών του η δημοκρατία καταρρακώθηκε σε όλα τα επίπεδα”.

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ευθεία επίθεση στον πρωθυπουργό, κάνοντας λόγο για εξαπάτηση του ελληνικού λαού, εν’ω ακόμη αναφέρεται πως ο Αντώνης Σαμαράς “αγνοεί την καταδικαστική ψήφο των ευρωεκλογών απέναντι στην πολιτική του”.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: “Σε κάθε συνέντευξη του κ. Σαμαρά, αναδεικνύεται η τεράστια απόσταση που τον χωρίζει από την πραγματικότητα και τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.

Όπως αγνόησε το περιεχόμενο της προγραμματικής συμφωνίας της κυβέρνησής του μετά τις εκλογές του 2012, εξαπατώντας τον ελληνικό λαό, έτσι και τώρα συνεχίζει να αγνοεί την καταδικαστική ψήφο των ευρωεκλογών απέναντι στην πολιτική του”.

“Ο κ. Σαμαράς φοβάται τη λαϊκή ετυμηγορία, θεωρεί πως μπορεί να κυβερνά χωρίς πολιτική νομιμοποίηση, γι’ αυτό και επιδιώκει με κάθε τρόπο να συγκροτήσει μια πλαστή προεδρική πλειοψηφία.

Ο κ. Σαμαράς είναι ο τελευταίος που μπορεί να κάνει συστάσεις περί σεβασμού των κανόνων της δημοκρατίας, γιατί επί των ημερών του η δημοκρατία καταρρακώθηκε σε όλα τα επίπεδα.

Τελικά, μόνο ο κ. Σαμαράς μπορεί να βλέπει την αντικοινωνική και ισοπεδωτική πολιτική που εφάρμοσε «ως λύτρωση για την κοινωνία», καταλήγει η ανακοίνωση του εκπροσώπου τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Πάνου Σκουρλέτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο οργισμένος διάλογος Σαμαρά – Άδωνι μετά τον ανασχηματισμό – “Με ρεζίλεψες! Εσύ με ρεζίλεψες!” – Η καρατόμηση Γεωργιάδη κι η συνάντηση στο Μαξίμου

Κυβέρνηση σε κρίση για τη διαθεσιμότητα – Ο Μητσοτάκης ζητάει να πάρει θέση ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος στηρίζει Λοβέρδο και αμφισβητεί τις 7000 απολύσεις

Τσίπρας: δεν υπάρχει φέτος χρόνος για μπάνια είναι προεκλογικό το καλοκαίρι!

Νέες επιχειρήσεις για την εξάρθρωση του καρτέλ της ηρωίνης με τον έναν τόνο λευκού θανάτου

Η απάντηση των Αγγελόπουλων στον Γιαννακόπουλο: “Καλά μπάνια”!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε