Σάββατο, 1 Ιουν.
21oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Η διαπλοκή ζεί και βασιλεύει

ΣΥΡΙΖΑ: Η διαπλοκή ζεί και βασιλεύει

Για διαπλοκή που ζει και βασιλεύει κάνουν λόγο στο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την τροπολογία 22 σελίδων που φέρνει η κυβέρνηση προς ψήφιση και ουσιαστικά ανατρέπει τα δεδομένα στον τομές της ενημέρωσης.

Με την τροπολογία πέρα από το πράσινο φως που ανάβει σε συγχωνεύσεις συγκροτημάτων εις βάρος πιθανότατα των εργαζομένων – δημοσιογράφων θα επιτρέπει στους μεγαλοεκδότες – καναλάρχες να μπορούν πλέον να ελέγχουν και την διαφημιστική ροή.

Η Κουμουνδούρου φέρεται αποφασιμένη να αντιδράσει έντονα στην συγκεκριμένη τροπολογία που «πνίγει», όπως λένε, τα μικρά ή ανεξάρτητα ΜΜΕ και δίνει την “μεγάλη πίτα” στους μεγάλους παραδοσιακούς εκδότες.

Κατά της τροπολογίας τροπολογία τάσσονται ήδη ΜΜΕ που πρόσκεινται στη Αριστερά, στον ΣΥΡΙΖΑ ή ανήκουν στον «αντιμνημονιακό» χώρο ευρύτερα και για τα οποία η τροπολογία θα αποτελέσει ένα νέο πεδίο σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης με την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Η πρωτοβουλία της κυβέρνησης συνδυάζεται πιθανότατα και με την επικείμενη σύμφωνα με πληροφορίες συγχώνευση ΔΟΛ-ΠΗΓΑΣΟΥ γεγονός το οποίο το όποιο θα αλλάξει άρδην το σκηνικό στο χώρο του Τύπου με άγνωστες προς το παρόν προεκτάσεις και συνέπειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Οι σημερινοί κυβερνήτες με πρόσχημα το δημοψήφισμα, έριξαν την κυβέρνηση του Γιώργου

Όλα στο τραπέζι! – Στο Μαξίμου ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ

Γιατί πήγε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Σταϊκούρας;

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε