Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Σήμερα τα ονόματα για “Το Ποτάμι” του Σ. Θεοδωράκη

Σήμερα τα ονόματα για “Το Ποτάμι” του Σ. Θεοδωράκη

Στις 13:00 το μεσημέρι ο Σ. Θεοδωράκης θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων του νέου κόμματος για τις ευρωεκλογές. Ουσιαστικά λίγες μέρες μετά την πρώτη ανακοίνωση σήμερα “το Ποτάμι” ξεκινάει επί της ουσίας την παρουσία τους στην πολιτική ζωή.

“Πολιτική χωρίς κομματικό παρελθόν” είναι το σύνθημα και το ερώτημα είναι πλέον ποια τα πρόσωπα που θα το πλαισιώσουν . Ο κ. Θεοδωράκης θα παρουσιάσει τους πρώτους 20 από τους συνεργάτες του που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού.

Ποιοι θα είναι. Πολλοί λένε ότι τα ονόματα δεν θα είναι άγνωστα, ούτε και τελείως ξένα από τον χώρο της πολιτικής. Ο ίδιος πάντως ο Σ. Θεοδωράκης δεν θα είναι υποψήφιος, άλλωστε όρος για τη συμμετοχή σε αυτές τις εκλογές είναι η άριστη γνώση ξένων γλωσσών και ο ίδιος όπως λέει δεν μιλάει ξένες γλώσσες.

Θα είναι δημοσιογράφοι, πανεπιστημιακοί, αλλά και άνθρωποι από τα εργατικά κινήματα, είπε σε συνομιλητές του ο κ. Θεοδωράκης, αποφεύγοντας, ωστόσο, να κατονομάσει συγκεκριμένα πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης:

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε