Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Το ΠΑΣΟΚ πληρώνει τον γυμναστή του Γιώργου ενώ οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι

EUROKINISSI

2.500 ευρώ τον μήνα τον πληρώνει το ΠΑΣΟΚ ενώ 5 μήνες τώρα παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στην Ιπποκράτους

Μπορεί δεκάδες υπάλληλοι, οικογενειάρχες, άνθρωποι που πίστεψαν άδολα σε μια ιδέα και θέλησαν να την υπηρετήσουν, τόσο στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους όσο και στα περιφερειακά, να είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες.

Μπορεί μερικοί από αυτούς να περνούν δραματικές ώρες. Τόσο, ώστε να κάνουν έρανο, να ζητούν δανεικά από άλλους για να καλύψουν τουλάχιστον τα στοιχειώδη. Μπορεί κάποιοι άλλοι να έχουν προσφύγει ακόμη και στα συσσίτια του δήμου ή της Αρχιεπισκοπής για να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό για τις οικογένειες τους.

Ωστόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα “Το Παρον”, πληρώνει όχι από την τσέπη του αλλά από τα ταμεία του κόμματος με 2.500 ευρώ τον μήνα, τον προσωπικό του γυμναστή για να τον γυμνάζει στο γυμναστήριο που στήθηκε μάλιστα στην Ιπποκράτους ειδικά γι’ αυτό!

Και όπως γράφει η εφημερίδα και ο διαχρονικά φίλος του Γιώργου, ο τέως διευθυντής των κεντρικών γραφείων, που αποπέμφθηκε όταν ο Καραμανλής έκανε την αποκάλυψη περί των δραστηριοτήτων του με κάποια ομόλογα, ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου, συνεχίζει να είναι καλά αμειβόμενος και κάθε 1η του μήνα περνά από την Ιπποκράτους και εισπράττει τον μισθό του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν στο ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε