Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Τσίπρας: “Ποδοσφαιροκουβέντα” στις ΗΠΑ για Στραματσόνι, Παναθηναϊκό και πρωτάθλημα!

Τσίπρας: “Ποδοσφαιροκουβέντα” στις ΗΠΑ για Στραματσόνι, Παναθηναϊκό και πρωτάθλημα!

Μεταξύ της 71ης Συνόδου του ΟΗΕ και των αλλεπάλληλων συναντήσεων με ηγέτες χωρών, ο Αλέξης Τσίπρας βρήκε χρόνο στις ΗΠΑ για συζήτηση σχετικά με την… ομάδα του, τον Παναθηναϊκό!

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε μία σειρά επίσημων συναντήσεων κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους στις ΗΠΑ, για τη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού του, ωστόσο, επισκέφθηκε και το Πανεπιστήμιο του Κουίνς, στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης για τη διάσωση των ελληνομερικάνικων αρχείων.

Παρών ήταν και ο ομογενής καθηγητής, Αλέξανδρος Κιτροέφ, ο οποίος είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού και μάλιστα έχει γράψει βιβλίο με τίτλο “Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός”.

Ο Αλέξανδρος Κιτροέφ πλησίασε κάποια στιγμή τον Αλέξη Τσίπρα και έβγαλαν μία… selfie, την οποία και ανήρτησε έπειτα στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση ο Κιτροέφ, “δύο φίλαθλοι του Παναθηναϊκού συναντώνται στη Νέα Υόρκη – Κύρια θέματα συζήτησης: το νέο ρόστερ, το βελτιωμένο παιχνίδι τη φετινή χρονιά, οι προοπτικές της κατάκτησης του πρωταθλήματος φέτος”!

Δείτε την ανάρτηση

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε