Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης για Ελληνικό: Τα εμπόδια που ξεπεράστηκαν και η… μπουλντόζα του Πολάκη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε τα εγκαίνια στο Ελληνικό μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων εκφράζοντας την ικανοποίησή του καθώς, όπως αναφέρει, παρά τις αμφισβητήσεις, λύθηκαν «άπειρα εμπόδια» και από χθες είναι επισκέψιμο για το κοινό.

Πιο συγκεκριμένα ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης σε τρεις αναρτήσεις του για το Ελληνικό αναφέρει τα εξής:

«Αμφισβητούσαν είτε ότι η @Lamda_Dev είχε τα χρήματα για το έργο, είτε εάν εμείς θα κατορθώνανε να λύσουμε τα άπειρα εμπόδια που υπήρχαν, είτε το ένα είτε το άλλο κλπ. Εμείς κλείσαμε τα αυτιά και προχωρήσαμε. Από χθες ο Ελληνικός Λαός μπορεί να επισκεφθεί το “Ελληνικόν ξεκίνησε”».

«Η πρώτη μου συνάντηση στο @MinDevGR την ημέρα που ανέλαβα το χαρτοφυλάκιο ήταν με τον κ.Οδυσσέα Αθανασίου της @Lamda_Dev έτσι όλα ξεκίνησαν και φθάσαμε στον Ιούνιο φέτος που η εταιρία αγόρασε την γη από το ΤΑΙΠΕΔ και χθες άνοιξε επιτέλους για το κοινό. Πάντα με τον @npapathanasis»

«Ο Παύλος Πολάκης μου χάρισε μία μέρα στην Βουλή, χαιρέκακα, μία μπουλντόζα για να πει ότι δεν προχωρά το “Ελληνικό”…την έχω κρατήσει στο γραφείο μου ως μνημείο αλαζονείας και αποτυχημένης αντιπολίτευσης. Αν θέλει να τον ξεναγήσω προσωπικά στο Πάρκο του “Ελληνικού” ευχαρίστως».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης
«Γαλάζιες» πιέσεις προς την κυβέρνηση να επανεξετάσει τον σχεδιασμό για την οριοθέτηση των οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων
Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας είναι ο 6ος από το κόμμα που πιέζει την κυβέρνηση για διορθωτικές παρεμβάσεις στο νέο πλαίσιο
O βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας
Επιστροφές προσφύγων στην Ελλάδα: «Είμαστε σε συνεχή διάλογο με την ελληνική κυβέρνηση» λέει εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών
Ως προς τη διάρκεια μιας τέτοιας διαδικασίας το γερμανικό υπουργείο απαντά ότι ακόμη δεν είναι σε θέση να την προσδιορίσει χρονικά
Πρόσφυγες