Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: “Σφάζεται” στο twitter με τον Στέλιο Κούλογλου!

Έναν... "ζωηρό" διάλογο έχουν ανοίξει στο twitter ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου. Αφορμή; Μία λέξη και συγκεκριμένα η λέξη "καθυστερημένος".

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, έκανε ένα “τιτίβισμα”. Στο tweet ανέφερε χαρακτηριστικά: “Πρώτη φορά γίνεται τόση φασαρία για έναν καθυστερημένο”.

Το tweet συνοδεύονταν από ένα άρθρο το οποίο είχε τίτλο “Το τέλειο γαλάζιο μπάχαλο” και φυσικά αναφέρονταν στην υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία τελικά με επεισοδιακό τρόπο θεωρήθηκε έγκυρη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στάθηκε στην λέξη “καθυστερημένος” και επισυνάπτοντας το tweet του Στέλιου Κούλογλου, σχολίασε στο twitter: “Αριστερό ήθος! Πολλά μου έχουν πει αλλά καθυστερημένο πρώτη φορά”.

Ο Στέλιος Κούλογλου επανήλθε και απάντησε στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας: “Και λέτε ότι σας αρέσει η ελληνική γλώσσα. Καθυστερημένος σημαίνει αυτός που έχει καθυστερήσει”, δίνοντας έτσι μια… διαφορετική ερμηνεία στην λέξη που χρησιμοποίησε.

Δείτε τον διάλογο, ο οποίος το πιθανότερο είναι να έχει… συνέχεια:

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331