Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Το δώρο που πήρε από την Ναταλία Γερμανού

Το μεσημέρι της Κυριακής (30.10.2022) ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ναταλία Γερμανού

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στην Ναταλία Γερμανού για… όλους και για όλα. Για την σχέση του με τους άλλους βουλευτές, το Twitter, τις πωλήσεις των βιβλίων του, ενώ δήλωσε ότι «Δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους και δεν είναι καλό να αρέσουμε!». Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε επίσης για όσους τον αποκαλούν ακροδεξιό και απάντησε για τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι βιαιοπράγησε εναντίον της συζύγου του, Ευγενίας Μανωλίδου.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε μάλιστα στη Ναταλία Γερμανού ότι μπορεί να ασχοληθεί με την πολιτική, ενώ φεύγοντας από την εκπομπή πήρε και το… δωράκι του. Ο υπουργός πήρε ως δώρο ένα μπλουζάκι με ένα σκίτσο του Αρκά, το οποίο έχει δύο πολιτικούς. 

Δείτε βίντεο:

«Η ιδέα ότι δέρνω τη γυναίκα μου είναι αποκρουστική»

Αναφερόμενος στα πρόσφατα δημοσιεύματα του διαδικτύου που έκαναν λόγο ότι χτύπησε τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, ο υπουργός Ανάπτυξης, σημείωσε ότι όλα ξεκίνησαν από ένα site και αργότερα πήρε διαστάσεις στο twitter.

«Το δημοσίευμα αυτό ξεκίνησε από ένα παρακμιακό site. Ήμασταν με την Ευγενία σε ένα τραπέζι με τον Αμερικανό πρέσβη και μου το έστειλαν εκείνη την ώρα από το γραφείο Τύπου. Το είδα και δεν έδωσα, πιστέψτε με, την παραμικρή σημασία. Ήταν από ένα site τόσο ασήμαντο και ένα θέμα τόσο εξωφρενικό που είπα “ποιος ασχολείται;”.

Τις επόμενες δύο ημέρες ήταν πρώτο trend στο twitter κυρίως από τους πολιτικούς αντιπάλους που όχι μόνο υιοθέτησαν το δημοσίευμα, αλλά το φούσκωσαν με διάφορους τρόπους. Κάποια στιγμή αναγκάστηκα να μιλήσω, μίλησε και η Ευγενία, το μαζέψαμε και σταμάτησε» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Ναταλία Γερμανού.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια πως «για άλλη μία φορά συνειδητοποίησα πόσο εύκολη είναι στην εποχή μας η ανθρωποφαγία. Προφανώς, η ιδέα ότι δέρνω τη γυναίκα μου είναι αποκρουστική, δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα. Δεν είναι κάτι που δε θα μπορούσε να έχει συμβεί, είναι κάτι που είναι αποκρουστικό. Ό,τι το χειρότερο! Γι’ αυτό και στην αρχή το πήρα λίγο αψήφιστα γιατί λέω ότι δε θα πιστέψει κανείς για μένα ότι μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Κι όμως, η λάσπη δούλεψε πολύ».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ALPHA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άρση ασυλίας για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ ζητά ο βουλευτής της ΝΔ Λάκης Βασιλειάδης - «Προκύπτει έμμεσα το όνομά μου»
«Από τη δικογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ προκύπτει με σαφήνεια ότι δεν υφίσταται καμία ένδειξη τέλεσης οποιασδήποτε παράνομης πράξης εκ μέρους μου», αναφέρει σε δήλωσή του
Ο βουλευτής της ΝΔ Λάκης Βασιλειάδης
Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη: Οι 3 αποφάσεις για τα «γαλάζια» στελέχη που εμπλέκονται στο σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
«Ζωηρές» παραμένουν και οι εισηγήσεις για κάλπες μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο η εισήγηση που αυτή τη στιγμή φέρεται να «κερδίζει» περισσότερο «έδαφος» είναι οι κάλπες να στηθούν αμέσως μετά τη ΔΕΘ, το φθινόπωρο
ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ 35
Ο Κώστας Σκρέκας ζήτησε την άμεση άρση της ασυλίας του από την Παρασκευή: «Δεν θα επιτρέψω η παραμικρή υπόνοια να πλήξει την παράταξη»
«Η πράξη μου υπαγορεύεται από την ανάγκη διασφάλισης της θεσμικής καθαρότητας και της πολιτικής αξιοπιστίας της παράταξης» αναφέρει ο Κώστας Σκρέκας
Κώστας Σκρέκας
Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας, Κεφαλογιάννης και Σκρέκας ζητούν άμεση άρση της βουλευτικής ασυλίας και αρνούνται κάθε εμπλοκή
Τόσο οι πρώην υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας, όσο και ο πρώην Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ζητούν την πλήρη διερεύνηση από τη Δικαιοσύνη των υποθέσεων που τους αφορούν
Κώστας Τσιάρας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Κώστας Σκρέκας 24