Συμβαίνει τώρα:
Κυκλοφοριακή συμφόρηση λόγω καραμπόλας με πέντε οχήματα στην Δραπετσώνα
Πολιτική

Άδωνις για Λαζόπουλο: Έχασε τα λόγια του – Είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός μου αντίπαλος

Ασταμάτητος ο Άδωνις Γεωργιάδης, συνεχίζει τις επιθέσεις κατά του Λάκη Λαζόπουλου, μόλις τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος. Το βράδυ της Τρίτης (15.12.2015) ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ θέλησε να μπει στο θέατρο όπου γινόταν η εκπομπή του γνωστού ηθοποιού, αλλά ο Λάκης Λαζόπουλος του απαγόρευσε την είσοδο στο "Βέμπο".

“Είχα την υποχρέωση να πάω αφού έκανε μια εκπομπή για να παρέμβει στα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας”. Είναι αδιανόητο ένας τόσο γνωστός και διαπρύσιος υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ να θέλει να μας επιβάλλει και τον πρόεδρο της αρεσκείας του”, είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (16.12.2015) στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

“Κι εγώ έχω το δικαίωμα βάσει του νόμου αν αναφερθεί το όνομά μου να ζητήσω να πάρω τον λόγο. Όπως έχει το δικαίωμα ο κ. Λαζόπουλος να βγει και να με κρίνει πρέπει να έχω κι εγώ το δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου”, συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας τον Λάκη Λαζόπουλο έναν “από τους πιο μεγάλους πολιτικούς μου αντιπάλους στην Ελλάδα”.

Υποστήριξε δε ότι “χθες έχασε τα λόγια του. Έκανε σαρδάμ, τραύλιζε. Έφτασε στο σημείο να ανακατέψει την μητέρα του! Όταν τον άκουσα να ανακατεύει την μητέρα του δεν μπορούσα να πιστέψω στ’ αυτιά μου”. Και το… προχώρησε ακόμη περισσότερο: “αν γίνω πρόεδρος της ΝΔ, θα ζητήσω η εκπομπή του κ. Λαζόπουλου να προσμετράται προεκλογικά στον τηλεοπτικό χρόνο του ΣΥΡΙΖΑ”.

Απαντώντας δε στις κατηγορίες του Λάκη Λαζόπουλου πως… συμπαθεί τη χούντα, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: “Πείτε μου κ. Λαζόπουλε πότε έγλειψα εγώ τη χούντα; Εγώ γεννήθηκα το 1972″. Κατηγόρησε επίσης τον γνωστό ηθοποιό πως «χθες έβριζε τους τρεις από τους τέσσερις υποψηφίους και πήρε θέση υπέρ του Μεϊμαράκη. Ο ίδιος ο Μεϊμαράκης δεν το ήξερε, μόνος του το έκανε”.

Τι είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Άδωνι Γεωργιάδη

Και τι δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης χθες βράδυ έξω από το θέατρο Βέμπο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σφοδρά πυρά της αντιπολίτευσης για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Άλλο να υπηρετείς τον λαό, και άλλο να συντηρείς τη διαφθορά»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΝΙΚΗ απορρίπτουν ως επικοινωνιακή διαχείριση τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, με αιχμή το ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή
Φάμελλος, Ανδρουλάκης και Κουτσούμπας
Νίκος Ανδρουλάκης: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι το βαθύ κράτος του ρουσφετιού, της διαφθοράς και της ατιμωρησίας – Εκλογές τώρα»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλεί τον πρωθυπουργό να αφήσει τα πρόχειρα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και σημειώνει ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή και νέο άνεμο
Νίκος Ανδρουλάκης 8
Πρόταση για ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή: Τι ισχύει στην Κύπρο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες
«Θα εισηγηθώ προς συζήτηση στον δημόσιο διάλογο το ασυμβίβαστο Υπουργού και Βουλευτή, με αντικατάσταση του Υπουργού στη Βουλή από τον πρώτο επιλαχόντα για όσο συμμετέχει στο Υπουργικό Συμβούλιο, και με ταυτόχρονη αναβάθμιση του ρόλου του Βουλευτή», δήλωσε ο πρωθυπουργός
υπουργικό συμβούλιο