Πολιτική

Άδωνις: Όταν ακούμε τον Εθνικό Ύμνο στεκόμαστε προσοχή όχι σαν τον Τσίπρα με τα πόδια ανοιχτά

Με αγιασμό έκανε εγκαίνια του προεκλογικού του γραφείου στη Θεσσαλονίκη ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Στη Μακεδονία χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας είπε στην ομιλία του σε υποστηρικτές του ο κ. Γεωργιάδης και σημείωσε: “Είναι για μένα πολύ αγαθή τύχη ότι 26 Οκτωβρίου, μία μέρα χαρμόσυνη για τη Θεσσαλονίκη, χαρμόσυνη για την Ελλάδα, διότι είναι η μέρα που απελευθερώθηκε η Θεσσαλονίκης μας από τους Τούρκους το 1912, κι αισθάνομαι πολύ μεγάλη χαρά που έρχομαι εδώ 26 Οκτωβρίου του 2015 για να μας απελευθερώσω από την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς”.

Ζήτησε την ψήφο αλλά και τον αγώνα των υποστηρικτών του, γιατί όπως είπε δεν έχει μηχανισμούς και η υποψηφιότητά του ήταν “αναπάντεχη”.

“Κάναμε αγιασμό, ξέρετε γιατί; Είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι και το λέμε με υπερηφάνεια. Δεν δίνουμε εξετάσεις στην Αριστερά. Θέλουν αυτοί να είναι άθεοι με “γεια τους με χαρά τους”, είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: “Εμείς είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι, μας αρέσει η Ελλάδα, την αγαπάμε την Ελλάδα και όταν ακούμε τον εθνικό μας ύμνο στεκόμαστε προσοχή, όχι σαν μερικούς μερικούς που στο άγαλμα, μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη με ανοιχτά τα πόδια και τα χέρια στις τσέπες, σαν να μην καταλαβαίνουν τι είναι αυτό που ακούνε. Στη Ρωσία ήταν σούζα. Γιατί αν δεν ήταν σούζα θα τον είχαν μπαγλαρώσει. Μη λέμε τώρα ονόματα και μην θίγουμε υπολήψεις”.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης: Άστοχη επικοινωνιακά η διαχείριση του κλεισίματος των ΕΛΤΑ από την διοίκηση – Δεν υπάρχει διάθεση υπαναχώρησης  
«Η κυβέρνηση επί της ουσίας της απόφασης να κλείσουν κάποια καταστήματα και να μην μπαίνει μέσα εκατομμύρια μια εταιρεία που είναι στο Υπερταμείο δεν είναι αντίθετη»
Υποκατάστημα των ΕΛΤΑ
Το μεγάλο πάρτι της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και το συρτάκι - «Δεν θα απογοητεύσω τις ΗΠΑ και την Ελλάδα»
Την Τρίτη αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα - «Ως πρέσβης ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Έλληνες συμμάχους μας για την προώθηση της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 15
Πολιτική «θύελλα» για το λουκέτο στα ΕΛΤΑ: «Γκρίνια» στο Μαξίμου και «γαλάζιες» ενστάσεις
Τα «πυρά» κατευθύνθηκαν και προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος εξανέστη - «Δεν είχε εξηγηθεί στην κοινωνία η οξύτητα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα ΕΛΤΑ»
Ελληνικά Ταχυδρομεία 72