Πολιτική

Άδωνις σε Ευγενία: Γυναικολόγο θες; Πάρε στο ΠΕΔΥ

Από τη μια η εγκυμονούσα σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου να του ζητά το τηλέφωνο ενός γυναικολόγου και από την άλλη η προεδρία του συμβουλίου των υπουργών Υγείας της Ε.Ε. Βρήκε την ευκαιρία ο Άδωνις Γεωργιάδης να διαφημίσει το ΠΕΔΥ του!

Την ώρα που οι υπουργοί Υγείας της Ε.Ε., υπό την προεδρία του Έλληνα υπουργού, συζητούσαν για τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν, χτύπησε το τηλέφωνο του Άδωνι Γεωργιάδη.

Όπως γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης, στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν η σύζυγός του κυρία Ευγενία Μανωλίδου. «Αγάπη μου, χρειάζομαι έναν γυναικολόγο», του είπε σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Και συνεχίζει: “Ο κ. Γεωργιάδης πετάγεται από τη θέση του, αφού η εγκυμονούσα σύζυγός του ζητούσε γυναικολόγο, αλλά δεν ήθελε να εγκαταλείψει και την προεδρία της συνόδου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αφού ρώτησε και ξαναρώτησε τι πρόβλημα υπήρχε και όταν βεβαιώθηκε ότι δεν ήταν κάτι το επείγον, αποφάσισε να κάνει στους Ευρωπαίους υπουργούς το δικό του… σόου!

«Να πάρεις το τριψήφιο τηλέφωνο του ΠΕΔΥ και να κλείσεις ραντεβού και μετά να με ενημερώσεις» είπε στη γυναίκα του και έκλεισε το τηλέφωνο. Σε δέκα λεπτά η κυρία Μανωλίδου στέλνει στον σύζυγό της ένα SMS: «Αγάπη μου, το ΠΕΔΥ σκίζει. Μου έκλεισαν ραντεβού σε πέντε ημέρες και με γιατρό δίπλα στο σπίτι μας».

Και ο κ. Γεωργιάδης συνεχίζει το σόου του: «Κύριοι», είπε στους έκπληκτους υπουργούς Υγείας, «θέλω να σας διαβάσω ένα μήνυμα της συζύγου μου για να δείτε πόσο αποτελεσματικές είναι οι μεταρρυθμίσεις εδώ στην Ελλάδα» και άρχισε να διαβάζει το μήνυμα της Ευγενίας, μεταφράζοντας το «αγάπη μου» σε… dear”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατροί ΠΕΔΥ: «Το 8ωρο βλάπτει σοβαρά την υγεία μας»!

Εμβόλια δια χειρός Ευρώπης! Πως θα αγοράζονται στο μέλλον

Στο ΕΣΥ με ιδιωτική ασφάλιση! Τι μελετά ο Άδωνις

Έρχονται τα “Νοσοκομεία ΑΕ”!

Άδωνις σε Τσίπρα: Πάμε στοίχημα; Όποιος το χάσει θα παραιτηθεί

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
325
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 21
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 19
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 20