Πολιτική

Άγνωστος Στρατιώτης: Ο Νίκος Δένδιας θα ψηφίσει την τροπολογία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα λάβει μέρος στη διαδικασία της ψήφισης της τροπολογίας και θα την υπερψηφίσει

Το παρών αναμένεται να δώσει κανονικά στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, προκειμένου να λάβει μέρος στην ονομαστική ψηφοφορία και να ψηφίσει το νομοσχέδιο για τον Άγνωστο Στρατιώτη, το απόγευμα της Τετάρτης (22.10.25).

Η διαδικασία στη Βουλή αναμένεται να να ολοκληρωθεί σήμερα με την ψήφιση της τροπολογίας για το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, που θα καταστεί νόμος του κράτους, με την ψηφοφορία να είναι ονομαστική μετά από τη αίτημα του ΚΚΕ.

ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά ζήτησαν να έρθει στη Βουλή ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας για να τοποθετηθεί επί της ρύθμισης. Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός έλειπε χθες από τη συζήτηση στη Βουλή.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως «ο κ. Δένδιας δεν εξέφρασε καμία απολύτως διαφωνία, τη συνυπέγραψε και θα ψηφίσει σήμερα στην ονομαστική ψηφοφορία».

Επεσήμανε με νόημα πως και άλλοι έξι υπουργοί δεν παρέστησαν και ότι δεν είθισται πάντα να παρίστανται όλοι οι συναρμόδιοι υπουργοί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ακραία μορφή διαμαρτυρίας τα μπλόκα των αγροτών, δυσκολεύουν την καθημερινότητα, δεν βοηθούν
«Οι έντιμοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, που είναι η συντριπτική πλειονότητα, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Όσα χρήματα δικαιούνται, θα τα λάβουν στο ακέραιο»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 8
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Η Ελλάδα επίκεντρο της στρατηγικής Τραμπ για ενέργεια, επενδύσεις και ΑΙ»
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην χώρα μας χαρακτήρισε τη Βόρεια Ελλάδα ως τεχνολογικό κόμβο και μίλησε για την αξιόπιστη και αναπτυσσόμενη σχέση μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ - Αναλυτικά η συνέντευξή της
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Παύλος Κοντογιαννίδης για Αλέξη Τσίπρα: Γνωστός φέρελπις αποτυχημένος του παρελθόντος οραματιστής με αυταπάτες
Επέκρινε τον πρώην πρωθυπουργό για την πρόσφατη δήλωσή του ότι η επόμενη κυβέρνηση θα φορολογήσει τους πλούσιους, αποκαλώντας τη θέση αυτή «λαϊκίστικη π@π@ρι@»
Παύλος Κοντογιαννίδης
14