Πολιτική

Άγριος καβγάς Άδωνι – Σκυλακάκη στο Twitter για τους “γαλάζιους’ διορισμούς στα νοσοκομεία

Η ατάκα του Θεόδωρου Σκυλακάκη για "γαλάζιους" διορισμούς στα νοσοκομεία σε πρωινή εκπομπή του Mega ήταν αρκετή για να κάνει έξαλλο τον Άδωνι Γεωργιάδη, με τους δυο άνδρες να συνεχίζουν τον καβγά στο Twitter, μιας και ο τηλεοπτικός χρόνος δεν τους έφτασε.

Το πρωί, ο πρόεδρος της Δράσης έκανε λόγο στον τηλεοπτικό σταθμό για “γαλάζιους” διορισμούς στα νοσοκομεία, με τον υπουργό Υγείας να απαντά: “Να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Τον ευεργέτησε η Νέα Δημοκρατία και κάνει και κριτική, ντροπή του. Πρόκειται για θράσος (…) μιλάνε όλοι, μιλάει και ο Σκυλακάκης”, ανέφερε χαρακτηριστικά. 


Σχολιάζοντας τη στάση του κ. Γεωργιάδη, η Δράση ανέφερε στο Twitter: “Επιχείρημα Κουτσόγιωργα “δεν δικαιούστε διά να ομιλείτε” ο @AdonisGeorgiadi στον Πρόεδρο της Δράσης Θ. Skylakakis. Για την ταμπακέρα τίποτε”. 

Ενώ ο κ. Σκυλακάκης πρόσθεσε: “Αντιλαμβάνεστε την πολιτική ως συναλλαγή καρεκλών. Εξ ιδίων τα αλλότρια. Εξ &οι κομματικοί διορισμοί 32χρονης κλπ”, με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά: “Εγώ σε αντίθεση με σας δεν έχω διοριστεί από κανένα κόμμα πουθενά στην ζωή μου. Άρα τα εξ´ιδίων μάλλον πείτε τα σε σας”. 

Για να ακολουθήσει η ανταπάντηση του προέδρου της Δράσης: “Υπουργό ποιος σας διόρισε και ποιο κόμμα; Δεν είναι του χαρακτήρα μου αλλά υβριζόμενος (“θράσος”, “ντροπή”, “ποιός μιλάει” κ.λπ), απαντώ”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι φωνές κατά Άδωνι στο Θριάσιο! Καυτή υποδοχή από τους εργαζόμενους

Άδωνις προς φαρμακοβιομηχάνους: «Κόβω το πλαφόν στα φάρμακα αν…»! Τι είπε για τρόικα και γιατρούς

Βεντέτα “γαλάζιων” γιατρών για το νομοσχέδιο Άδωνι! Το εξαγριωμένο sms και οι ιατρικές “φυλές”

”Μπαρούτι” η Βουλή για το νομοσχέδιο Άδωνι! Ένταση και κατηγορίες

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο Breitbart: «Ο Τραμπ θα περάσει καλά στην Ελλάδα, είμαστε περήφανοι για τη φιλοξενία μας και ελπίζουμε να συμφωνήσει με το Ιράν»
Όσα είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός για Τραμπ, Ιράν, Γάζα και τις έρευνες των Exxon Mobil και Chevron στην χώρα - Η συνέντευξή του στο Breitbart News, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Κυριάκος Μητσοτάκης 9
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για το «ντιλάρισμα» με τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Όσο και αν πιέζεται από τις δημοσκοπήσεις, δεν πρέπει να ξεχνά τον θεσμικό του ρόλο»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για διαστρέβλωση και πολιτική πίεση
Παύλος Μαρινάκης
Νέα σύγκρουση ΠΑΣΟΚ – Μαξίμου για τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μαζεύει το χάσμα» απαντά στη ΝΔ η Χαριλάου Τρικούπη
Η αξιωματική αντιπολίτευση ανεβάζει εκ νέου τους τόνους, βλέποντας προσπάθεια εσωτερικής πυρόσβεσης στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τις βολές κατά Σκέρτσου
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη