Πολιτική

Αισιόδοξοι Παπαδημητρίου και Χαρίτσης για το Eurogroup

Αισιόδοξος ότι θα δοθεί πολιτική ώθηση για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης στην συνεδρίαση του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομίας Δημήτηρης Παπαδημητρίου στο περιθώριο εκδήλωσης της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης εμφανίστηκε, επίσης, αισιόδοξος, σημειώνοντας ότι από την πλευρά της Ελληνικής κυβέρνησης έχει γίνει η απαραίτητη δουλειά για να κλείσει η συμφωνία και ότι οι θεσμοί θα πρέπει να τηρήσουν το δικό τους μέρος της συμφωνίας. “Τίποτα πέραν αυτού” σημείωσε ο ίδιος.

“Η κυβέρνηση – είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρίτσης – έχει αποδείξει οτι στοχεύει στην τήρηση της συμφωνίας. Ωστόσο η συμφωνία για να είναι αποτελεσματική πρέπει να είναι και κοινωνικά βιώσιμη. Είμαστε αισιόδοξοι”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΠΑΣΟΚ «βλέπει» προανακριτική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το σκάνδαλο γιγαντώθηκε επί ΝΔ»
«Η ΝΔ γεννάει πιο πολλά σκάνδαλα από όσα αντέχει η δημόσια συζήτηση με αποτέλεσμα η ατζέντα να καταλαμβάνεται αναγκαστικά μονοθεματικά από σκάνδαλα λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Kυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ: «Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέτρα για να μην παγιωθεί νέα μεταναστευτική οδός προς την Κρήτη»
Η συνεργασία με τρίτες χώρες για εξοπλιστικά νοείται με χώρες που συμμερίζονται εξωτερική πολιτική και τις πολιτικές ασφάλειας, είπε πρωθυπουργός στέλνοντας μήνυμα στην Τουρκία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 11