Πολιτική

Άκης Τσοχατζόπουλος: “Απάνθρωπο να παραμένει στη φυλακή η σύζυγός μου”

Ο κ. Τσοχατζόπουλος αναφέρθηκε με τη δήλωσή του στο γεγονός ότι απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυ Σταμάτη.

«Οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης που με τη σημερινή τους απόφαση απέρριψαν το αίτημα της συζύγου μου για αντικατάσταση της προφυλάκισής της με περιοριστικούς όρους διέπραξαν βαρύ ατόπημα.

Η απόφασή τους είναι άδικη και απάνθρωπη, προσβάλει το δίκαιο και τους στοιχειώδεις όρους ανθρωπισμού, γιατί η προφυλάκιση της συζύγου μου το Πάσχα δεν στηρίχθηκε σε κανένα στοιχείο ή ένδειξη ενοχής. Η συνέχιση, επομένως, της προφυλάκισης ενός αθώου είναι κατάφωρα παράνομη και αυθαίρετη.

Η απόφαση αυτή της Δικαιοσύνης, είναι απόφαση εκδίκησης και αφανισμού. Ποιος λόγος επιβάλει στη Δικαιοσύνη να αγνοήσει τις ιατρικές βεβαιώσεις ειδικών γιατρών για την υγεία τόσο της συζύγου μου, αλλά και του παιδιού μου, σχετικά με την αναγκαστική, για εβδομάδες, εγκατάλειψή του;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παραμένει στην φυλακή η Βίκυ Σταμάτη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Μειώσαμε την ανεργία στο 8% και δημιουργήσαμε 500.000 νέες θέσεις εργασίας τα τελευταία έξι χρόνια
Ο Πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τίτλο «Χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα στο ανθρώπινο δυναμικό και την αγορά εργασίας»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας στο κέντρο «Ελληνικός Κόσμος»
2