Πολιτική

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Με αναφορά στον αργυρό Ολυμπιονίκη ξεκίνησε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Βουλή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με αναφορά στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη ξεκίνησε και η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην «ώρα του πρωθυπουργού».

Το ίδιο είχε κάνει νωρίτερα και ο Αλέξης Τσίπρας αποχαιρετώντας τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, που πέθανε σε ηλικία 43 ετών.

«Στενάχωρη ημέρα η σημερινή και θα ήθελα να καταθέσω τη θλίψη μου. Εκφράζω την οδύνη όλων μας για την τόσο σκληρή απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαϊδη» είπε ο πρωθυπουργός.

«Ήταν ένας πρωταθλητής της ζωής, της έδωσε νόημα ακόμα και με τα λόγια που μας άφησε φεύγοντας. Τα θερμά μου συλλυπητήρια εκ μέρους και της ΝΔ στους δικούς του ανθρώπους και στην παράταξη την οποία υπηρέτησε με συνέπεια» συμπλήρωσε.

  

Τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη αποχαιρετά και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καραχάλιος για Καρυστιανού και τα περί «εντολής από τη Ρωσία»: «Δεν αντιλαμβάνεται ότι πολλές λέξεις δεν είναι μονοσήμαντες»
Ο επικοινωνιολόγος απάντησε και στην καταγγελία της ότι κρυβόταν για να αποφύγει το αυτόφωρο, σχολιάζοντας τη... μύτη της Μαρίας Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού / Νίκος Καραχάλιος
5
Έξαλλος ο Κακλαμάνης για τις διαρροές του διαλόγου Ανδρουλάκη - Δεμίρη στη συνεδρίαση για τις υποκλοπές: «Θα ζητήσω έρευνα, είναι έως και ποινικό αδίκημα»
Ο πρόεδρος της Βουλής κάνει λόγο για «κοινοβουλευτική εκτροπή» μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για την κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία 
Νικήτας Κακλαμάνης 27
Κυβερνητικές πηγές κατά Ανδρουλάκη: Μετεξελίσσεται σε «πράσινη Ζωή» – ΠΑΣΟΚ: «Σε προφανή πανικό το Μαξίμου»
Σε νέα μετωπική σύγκρουση κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας
Νίκος Ανδρουλάκης