Πολιτική

Ο Αλέξης Τσίπρας “πρωταγωνιστής” σε ντοκιμαντέρ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την μεγάλη καινοτομία των ευρωεκλογών του 2014, να προτείνουν τα ευρωπαϊκά κόμματα τον εκλεκτό τους υποψήφιο για την θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχολιάζουν, σε ντοκιμαντέρ που επιμελήθηκε η EuroparlTV, πρωταγωνιστές και προσωπικότητες της Ε.Ε. οι οποίοι αναφέρονται στην νέα διαδικασία που εφαρμόσθηκε και η οποία αποσκοπούσε στον περαιτέρω εκδημοκρατισμό των διαδικασιών της ευρωπαϊκής οικογένειας.

Στο πλαίσιο αυτό, έξι προσωπικότητες μεταξύ των οποίων και ο Αλέξης Τσίπρας, αναφέρονται στις πολιτικές δυνάμεις και τους πρωταγωνιστές αυτής της διαδικασίας και το βίντεο φωτίζει το παρασκήνιο, τις πολιτικές παραμέτρους, αλλά και τα συναισθήματα γύρω από αυτά τα γεγονότα.

Μαζί με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν -Κλοντ Γιούνκερ, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, η ευρωβουλευτής των Πρασίνων Σκα Κέλερ , ο γενικός γραμματέας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Κλάους Βέλε και ο εκπρόσωπος Τύπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Τζάουμε Ντουχ Γκιλιότ.

Το ντοκιμαντέρ είναι διαθέσιμο σε όλες τις γλώσσες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 41
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα