Πολιτική

Άλλος ένας “γαλάζιος” βουλευτής στηρίζει τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη

Την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την προεδρία της ΝΔ, ανακοίνωσε ο βουλευτής Ημαθίας του κόμματος Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Σε δήλωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η βάση της ΝΔ είναι ενωμένη και απαιτεί από όλους να υπερβούν προσωπικές στρατηγικές και ξεπερασμένες αντιλήψεις.

«Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κοινωνική ευαισθησία και την ελεύθερη οικονομία», σημειώνει.

Τονίζει επίσης ότι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ πρέπει να διαθέτει κοινωνική ευαισθησία, εμπειρία, να ενώνει και όχι να διχάζει, να διευρύνει τα όρια της παράταξης και να απορρίπτει ακραίες φωνές και αντιλήψεις που την συρρικνώνουν.

«Θεωρώ ότι ο Β.Μεϊμαράκης μπορεί να υπηρετήσει αυτή την προοπτική και να εγγυηθεί την ενότητα της ΝΔ. Σε ότι με αφορά στις εκλογές της 10ης Ιανουαρίου θα στηρίξω την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Βεσυρόπουλος.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Marc, Real Polls και GPO: Μικρή άνοδος για τη ΝΔ μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη – Αρνητικοί απέναντι στο ενδεχόμενο κομμάτων από Τσίπρα και Σαμαρά
Στη δημοσκόπηση της Marc για την εφημερίδα Θέμα της Κυριακής η ΝΔ καταγράφει άνοδο 1,7 μονάδες στην πρόθεση ψήφου και το ποσοστό διαμορφώνεται στο 27%
Κάλπη 16