Πολιτική

Αναφορά στον Άρειο Πάγο για τη συγκέντρωση “Παραιτηθείτε”

Αναφορά στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, απέστειλε η εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής του «Παραιτηθείτε, Ούτε Χρώματα, Ούτε Κόμματα, Ούτε Συνδικάτα, Πολίτες Μόνο» Ελένη Κριτσιδήμα, για την αυριανή συγκέντρωσή του στο Σύνταγμα (8 μ.μ.).

Ειδικότερα, με την αναφορά – την οποία υπογράφει και ο δικηγόρος της κυρίας Κριτσιδήμα, Αντώνης Βγόντζας – γνωστοποιεί στην κυρία Κουτζαμάνη ότι το «Παραιτηθείτε…..» οργανώνει μια «ειρηνική συγκέντρωση με αιτήματα και μηνύματα στο πλαίσιο του Συντάγματος, με πλήρη σεβασμό στους θεσμούς και χωρίς πράξεις βίας κατά προσώπων ή πραγμάτων».

 

Παράλληλα, η κυρία Κριτσιδήμα ενημερώνει την ανωτάτη εισαγγελική λειτουργό, ότι έχει αποστείλει σχετική επιστολή για την αυριανή συγκέντρωση, στον Δήμαρχο Αθηναίων, ενώ παράλληλα υπέβαλε σχετική αίτηση χορήγησης άδειας χρήσης της πλατείας Συντάγματος. Επίσης, αναφέρει ότι υπέβαλε αίτηση στον γενικό αστυνομικό διευθυντή, προκειμένου να ληφθούν τα αναγκαία εκείνα μέτρα για την προστασία της συνάθροισης και των πολιτών που θα συγκεντρωθούν.

 

Τέλος, η κυρία Κριτσιδήμα, σημειώνει ότι θεωρεί υποχρέωσή της την αποστολή της αναφοράς αυτής προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, «ενόψει της κρίσιμης δικαιοπολιτικά αρμοδιότητας σας».
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο κ. Σημανδράκος έστειλε δύο επιστολές στο Μαξίμου, το αυτί του Πρωθυπουργού άκουσε τίποτα;»
«Τα γνώριζε και τα επέτρεψε μία ''γαλάζια'' συμμορία που έχει καταληστεύσει τους ευρωπαϊκούς πόρους», είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τον Πρωθυπουργό
Νίκος Ανδρουλάκης