Πολιτική

Ανακαλεί ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ για τον Άδωνι Γεωργιάδη – H εξώδικη απάντηση του [pics]

Σε εξώδικη απάντησή του, ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, ανακαλεί όσα είχε πει για τον Άδωνι Γεωργιάδη, τονίζοντας πως πουθενά στο εισαγγελικό πόρισμα δεν αναφέρεται το όνομα του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του γραφείου του κ. Γεωργιάδη:

“Μετά από το εξώδικο που απέστειλε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ, κ. Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ για να ανακαλέσει όσα ψευδή και συκοφαντικά ανέφερε εις βάρος του, στο ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ, σήμερα ο κ. Ρόζενμπερκ απέστειλε εξώδικη απάντηση δήλωσή του, με την οποία ανακαλεί τα λεχθέντα, παραδέχεται ότι πουθενά στο εισαγγελικό πόρισμα δεν αναφέρεται το όνομα του Αντιπροέδρου της Ν.Δ., υπογραμμίζοντας ότι όσα ανέφερε ήταν οι γνωστές καταγγελίες Πολάκη για τις οποίες ο κ. Γεωργιάδης του έχει υποβάλει ήδη μήνυση.

Χαιρόμαστε που ο κ. Ρόζενμπεργκ αναγνώρισε ότι οι ψευδείς κατηγορίες είναι «έργο Πολάκη» και όχι του εισαγγελικού πορίσματος”.

exodiko exodiko

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 32
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ