Πολιτική

Ανατροπή στο δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης: Εκλογή Κωνσταντέλλου με 12 ψήφους διαφορά

Το χαρακτήρα του απόλυτου θρίλερ επιβεβαίωσε η μάχη για την εκλογή στο δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών, τη δημαρχία κερδίζει ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με μόλις 12 ψήφους διαφορά από τον Σπυράγγελο Πανά!

Με καταμετρημένο το 100% των ψήφων και στα 83 εκλογικά κέντρα, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος εκλέγεται με ποσοστό 50,03% έναντι 49,97% του αντιπάλου του.

Η εκλογή κρίθηκε στο νήμα, αφού νωρίς το πρωί της Δευτέρας με καταμετρημένο το 98,8% των ψήφων, ο Σπυράγγελος Πανάς προηγούνταν με 50,07% συγκεντρώνοντας και ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος συγκέντρωνε 49,93%.

Ο νικητής κρίθηκε μετά την καταμέτρηση των ψήφων στο τελευταίο εκλογικό τμήμα. Μέχρι τότε, τους δυο άνδρες χώριζαν 31 ψήφοι.

Η καταμέτρηση των ψήφων στο τελευταίο εκλογικό κέντρο άλλαξε εντελώς τα δεδομένα. Ο Γρ. Κωνσταντέλλος βρέθηκε να κερδίζει τη μάχη με μόλις 12 ψήφος περισσότερους από τον αντίπαλό του, συγκεντρώνοντας 11.851 ψήφους έναντι 11.839 του αντιπάλου του!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαρωτική νίκη Παπανικολάου στη Γλυφάδα

Σαρωτικό ανασχηματισμό φέρνει η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και η διαφορά 3,7% – Οι εξελίξεις της επόμενης ημέρας

Ηλεία: Μετανάστης από τη Συρία ο νέος δήμαρχος στη Νέα Μανωλάδα

Αποτελέσματα εκλογών: Οι νικητές σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών της χώρας!

Αποτελέσματα εκλογών: Δείτε μια προς μια όλες της Περιφέρειες

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωστής Χατζηδάκης: 3,8 δισ. ευρώ δόθηκαν στους αγρότες μέσα στο 2025 – Ακατανόητη η εμμονή στην άρνηση διαλόγου
«Από τα 27 αιτήματα των μπλόκων έχουν ικανοποιηθεί ήδη τα 16 και τα άλλα τέσσερα είναι σε  φάση επεξεργασίας», τόνισε σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης 32
Παύλος Μαρινάκης: Το 2026 βρίσκει τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια χωρίς 309.000 αιώνιους φοιτητές
«Τα πράγματα αλλάζουν και οι μόνοι πρωταγωνιστές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή οι φοιτητές και οι καθηγητές, παίρνουν πίσω όσα αυτονόητα ζητούσαν για δεκαετίες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης 10