Πολιτική

Αναβάλουν τις προεκλογικές τους δραστηριότητες Γεννηματά και Ανδρουλάκης λόγω των θυμάτων στην Μάνδρα

Δεν θα συνεχίσουν τις προεκλογικές τους δραστηριότητες Φώφη Γεννηματά και Νίκος Ανδρουλάκης για τον δεύτερο γύρο των εκλογών της Κεντροαριστεράς λόγω της τραγωδίας στην Μάνδρα και των απώλεια ανθρώπινων ζωών.

Η κ. Γεννηματά με ανακοίνωσή της πως “αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση, να αναβάλλω τις προεκλογικές μου δραστηριότητες ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων και συμπαράστασης στους πληγέντες“.

Στην συνέχεια και ο Νίκος Ανδρουλάκης ακύρωσε όλες του τις προεκλογικές δραστηριότητες.

Αναβλήθηκε το debate Γεννηματά – Ανδρουλάκη

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι για τους ίδιους λόγους δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η τηλεμαχία μεταξύ των υποψηφίων  που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή.

Αυτό σημαίνει ότι πηγαίνουμε κατευθείαν για την ανάδειξη του προέδρου του νέου φορέα την Κυριακή 19 Νοεμβρίου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μέσα στη Σύνοδο Κορυφής: «Όχι business as usual με τρίτες χώρες στην άμυνα», είπε ο Μητσοτάκης – Η προειδοποίηση Ζελένσκι και ο ανυποχώρητος Όρμπαν
Στη συζήτηση για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και άμυνα και συγκεκριμένα σχετικά με τη συνεργασία της ΕΕ με τρίτες χώρες, ο πρωθυπουργός...
Σύνοδος Κορυφής 3
Μήνυμα στη Λιβύη από Βρυξέλλες: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να εχει νομικές συνέπειες για τρίτα κράτη
«Η επανάληψη αυτού του μηνύματος είναι απαραίτητη για να καταστήσει σαφές σε Τουρκία και Λιβύη ότι αυτό το μνημόνιο δεν έχει καμία πρακτική αξία»
Χάρτης 18